Kdo smo

V Povej na Glas  smo specializirani za razvoj človeških potencialov in celostno gradnjo razvoja coaching veščin ter s tem tudi izboljševanje vaših vodstvenih veščin.  Združujemo najučinkovitejše coaching pristope, s katerimi krepite vaše coaching in vodstvene veščine.  Vse to z vključevanjem različnih metod in tehnik, ki celostno nadgradijo vaše vedenje in razmišljanje. Razvijamo coaching miselnost. 

 

Smo edini v Sloveniji, ki ponujamo mednarodno akreditirane coaching programe na vseh stopnjah, ACTP,  , ACSTH  in CCE,  pri mednarodni zvezi za coahcing ICF.

Akreditacije zagotavljajo, da se boste seznanili s coachingom, kot ga definira International Coaching Federation, razvili ključne kompetence coacha, kot jih opisuje ICF, delovali v skladu z etičnim kodeksom ICF ter tako dosegli visoko usposobljenost in konkurenčno prednost. 

Program Jungina Coaching vsebuje 99 ACSTH,  Integral Leadership Coaching vsebuje 136 ACTP, Embody your Coaching wisdom vsebuje 24 CCE.

Vsi programi vključujejo interaktivne delavnice, praktično izvajanje coachinga, integracijo in mentorstvo ter supervizijo kar vam po zaključku certificiranega programa omogoči tudi nadaljnje individualno certificiranje kot ACC, PCC ali MCC pri International Coaching Federation.

 

Pomembno nam je, da z našo pomočjo dosežete konkretne rezultate in spremembe, zato stojimo za svojim delom. Dajemo 100-odstotno jamstvo na izvedbo, saj je vaš osebni napredek in rezultat tudi naš rezultat.

Ponujamo izobraževanja v slovenskem, hrvaškem ali angleškem jeziku.

 

Sledimo etičnemu kodeksu krovnih organizacij ICF (mednarodna zveza za coaching) in EMCC (evropski svet za coaching in mentorstvo), katerih člani smo:

  

PREBERI ČLANEK   KAJ JE COACHING in COACHING MISELNOST in HODITI PO TANKEM LEDU  in ETIKA

 

Jasna Knez is Professional Certified Coach (PCC) and EIA SENIOR Certified Coach and Mentor accredited by both professional bodies, European Menotring & Coaching Council and International Coahcing Federation. She is the first and only one in Slovenia holding two individual credentaling and awards as professional coach. 

She is actively supporting sustainable growth and coaching profession as Vice President of ICF Chapter Slovenia.

She works as leadership coach, coaching & leadership skills trainer, coaching supervisor and coaching culture development facilitator & systemic organizational constellator. 

               

 

Dr. Avi Goren-Bar je klinični in izobraževalni psiholog, zelo izkušen klinični terapevt, gestalt terapevt, certificiran in registriran terapevt ter tudi nadzornik in supervizor za intermodalno ekspresivno terapijo in mojster za uporabo psihologije z uporabo umetnosti »Expressive Arts Therapy« in psihodinamične terapije. Zaključil je tudi Jungian Psychology School Jeruzalem.  Je tudi organizacijski coach, specializiran za Jungian Coaching pristop, metodo, ki jo je razvil sam pod okriljem Jungian Coaching School - Expressive Arts & Coaching in Action. 

Marko Knez je odličen poznavalec event managementa, strokovnjak za interno in eksterno komuniciranje, trener z izkušnjami iz poslovnega sveta in s področja vodenja. Je poslovni coach. Deluje kot I.C. Integralni coach in  Jungian Master Coach ter fascilitator, potrjen pri ICF.  Je tudi CEAT specialist in Embodiment Coaching praktikant. 

Svoje izobraževanje nadaljuje na področju integralnega in somatskega pristopa za delo z ljudmi.

 

Andreja Anžur Černič je certificirana poslovna coachinja, trenerka vodstvenih kompetenc, master transakcijske analize, praktik BioEnergetic Performance Psychology, praktik Psych-k coach ter Expressive Arts Coach in trenerka, predavateljica in svetovalka za vodenje. Je Jungian Master coach in I.C. Integralni coach. 

Sami Bugay, Master Certified Coach MCC - ICF and Registered Mentor Coach, NCC. 

Sami received his initial coach instruction as a member of one of the first coach training cohorts in Turkey, and is an Master Certified Coach MCC-ICF, Registered ICF Mentor Coach, NCC - Certified Ontological Coach over 6000 hours of coaching experience. Having continued his professional training and education over the years (see below for list), Sami also mentors and develops emerging coaches.

 

Nena Veber, is Professional Certified Coach (PCC) by International Coach Federation. 

She is Jungian & Integral Coach, NLP Trainer & Master Coach, IMT® Intuitive Mental Trainer, Reiki Master & Theta Healing DNA Practitioner as well as Energy Kinesiology TFH Practitioner. 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih