KOMUNIKACIJSKI COACHING

 

Pri komunikacijskem coachingu se osredotočamo na komunikacijski vidik posameznika, tisto kar želi bolje obvladati in izboljšati pri svojem delu in kjer se mu pojavljajo določena vprašanja. Gre za področja, ko želite povečati svojo uspešnost ter osvetliti in razrešiti določene ovire, ki jih občutite pri komunikaciji ali javnem nastopanju. 

 
Lahko gre za željo bolje javno nastopati, bolje komunicirati  in voditi ljudi, izboljšati določene sposobnosti kot so asertivnost, avtoriteta, trema  pred javnimi nastopi, konfliktni in obrambni odzivi. 

 

Komunikacijski coaching Povej naGlas poteka na ključnih nivojih:

  • fizično delovanje ‒ telo (gibanje, ki je odvisno od sproščenosti telesa in glasu),
  • identiteta ‒ notranje stanje (čustvena inteligenca in psihična pripravljenost),
  • način razmišljanja ‒ um (pravilna raba besed, sporočilo),
  • energija,
  • sistemi, ki vplivajo na nas in okoli nas.

 

Pri individualnem delu boste skupaj s coachem naprej analizirali situacijo, določili vaš slog komunikacije in določili rezultat, ki ga želite doseči. S konkretnimi prijemi in preizkušenimi tehnikami boste izdelali strategijo komunikacije, predstavitev ali nastop, odgovore na vprašanja (odvisno od zahtev). Gradili bomo na vaših močnih straneh in razvijali neizkoriščene potenciale.

Individualni pristop, ki izhaja iz vaših vrednot in veščin, dokazano zagotavlja najbolj učinkovito in dolgoročno metodo spreminjanja neučinkovitih vzorcev in zakoreninjenih prepričanj ter trajne osebne rasti.

 

Pri coachingu vas coach z različnimi tehnikami vodi do vam lastnih spoznanj, rešitev in strategij, s katerimi boste lažje dosegali zastavljene cilje.

 

Kako poteka coaching proces

 

  1. Spoznavni sestanek
  2. Postavljanje okvirjev : Coach, klient. Določimo cilje in  teme,  ki se obravnavajo v coaching procesu. Predstavi se natančen način dela.  Delo coach-klient je strogo zaupno, in ostane izključno med njima.
  3. Individualna srečanja.  Dolžina in dinamika srečanj se prilagaja cilju posameznika in situaciji. Običajno izvedemo med pet do deset srečanj. 
  4. Zaključna faza – evalvacija.

 

Coaching pristop

Ne glede na izziv s katerim se srečujete, je naš coaching proces usmerjen v celotno osebo zato je metoda dela sistemska in vključuje integralni pristop.  

Gre za kombinacijo različnih modalitet, tehnik in metod, da izzovejo omejujoča prepričanja in potisnejo meje tistega, kar ljudje lahko resnično dosežejo in postanejo. Pretrese in strese. Transformira. Obstaja ogromno metod a za vsakega posameznika & tim izberemo tiste, ki bodo delovale glede na njihov značaj.

 

Individualno osebno svetovanje:

Poteka po podobnem principu serije srečanj kot komunikacijski coaching, le da je v tem primeru prisotno podajanje vsebine. Vsebina srečanj je lahko tematsko razdelana in v celoti prilagojena potrebam posameznika.

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih