Poslovni in javni nastop

 

Uspeh vsakega nastopa pred občinstvom (sestanek, predstavitev, govor, intervju ...) je odvisen od pozornosti, ki vam jo nameni vaša publika, in od vaše sposobnosti, da pridobite njihovo pozornost. Zato je treba vedeti, kako na pravilen način pritegniti pozornost in vzpostaviti stik oziroma odnos s publiko. Kako z neverbalno (telesno) govorico in vašo osebno energijo navdušiti in motivirati poslušalce tako, da se za vedno zapišete v njihov čustveni spomini in dosežete želeni cilj ‒ uspešen prenos sporočila in zadovoljno publiko.

 

Dober nastop je predvsem rezultat pripravljenosti, prave vsebine, suverenosti in samozavesti. Piko na i pa naredi vaša energija, ki jo vnesete v nastop. Vaš osebni pečat. Vse te veščine pa lahko do potankosti izpilite z našimi treningi.

 

V Povej naGlas treniramo ključna področja: delovanje (fizično), identiteta (emocionalno) in način razmišljanja (um). Treningi javnega nastopanja na vseh nivojih so krojeni po meri posameznika ali tima, prilagojeni vašim željam in potrebam glede na strukturo udeležencev, ki jim je delavnica namenjena.

 

Naučili se boste ene najzahtevnejših veščin nastopanja, ki je v poslovnem svetu čedalje bolj cenjena, to je nastopanja, tudi nastopanja pred televizijsko kamero. Kratke izjave, intervju, govor, prezentacija. Na simulacijah boste namreč preizkusili vse, kar ste slišali in spoznali. Preučili bomo aktualne teme in vsebine, ki so predmet vaših javnih in poslovnih nastopov, ter vadili realne situacije iz vašega delovnega okolja. Vaje nastopov bomo prilagajali značajskim lastnostim posameznikov, jih snemali, skupaj analizirali in ponovno vadili. Delavnica je izrazito interaktivna. Gre za izkustveno učenje z uporabo različnih in naprednih tehnik učenja. Osemdeset odstotkov treninga je praktično usmerjenega. Treniramo, vadimo in simuliramo različne komunikacijske situacije. Posebej za vas pripravimo različne vaje in jih takoj tudi analiziramo. Z uporabo različnih tehnik komunikacijskega treninga razvijamo vašo sposobnost uravnavanja različnih tipov komuniciranja. Po zaključku treninga sledi tudi evalvacija samega procesa.

 

Učna metoda

 

 1. Uporabljamo integralni in sistemski pristop.
 2. Delo poteka v majhnih skupinah. 
 3. Skupinski trening se usmerja na individualni pristop (analiza vedenja udeleženca , odpravljanje motečih vedenj, ustvarjanje novega vedenja).
 4. Vse delavnice so izpeljane po metodah izkustvenega učenja, kar vam udeležencem omogoča aktivno sodelovanje ter odpira prostor za dialog, izmenjavo izkušenj in skupno iskanje rešitev na izzive, s katerimi se soočate pri vsakodnevnem delu.
 5. Veliko praktičnega dela in konkretnih vaj, simulacij, študij primerov, simulacij in konstelacij.
 6. Z uporabo različnih komunikacijskih in motivacijskih tehnik vam bomo omogočili vpogled v vaš način delovanja, ki povzroča določena vedenje. Z razumevanjem lastnih vzorcev delovanja (razmišljanje, čustvovanje, energija, miselna naravnanost) vam bomo tako pomagali aktivirati vaše skrite potenciale za dosego želenih ciljev.
 7. Učenje poteka celostno in sicer na nivojih: delovanje – fizično telo, identiteta oz. persona, način razmišljanja in strast oz. energija. Dodajamo pa tudi sistemski vidik.
 8. Treniramo, vadimo in simuliramo različne življenjske situacije, poslovne in privatne. Uporabljamo sistemske konstelacije, ki so odlično orodje vpogleda sistemov, ki delujejo na nas in polja, ki nas obkroža.
 9. Vse metode bodo preizkušene in aplicirane na realnost v organizacijah vas udeležencev.
 10. Pripravimo vam osebno ustrezne različne vaje in za namen treninga, vaje posnamemo in takoj analiziramo & reflektiramo (diskretno) po metodi prej - potem.
 11. Delo na lastnih primerih naredi delavnico bolj učinkovito, poglobljeno in transformativno. To pa prinaša konkretne rezultate in spreminja izzive v priložnosti.  
 12. Zagotavljamo varno okolje, izkušene vrhunske trenerje, diskretnost in dajemo 100% garancijo na zadovoljstvo. 

 

Prednost

Delo v majhni skupini, individualni pristop, intenzivno delo z veliko vaje, takojšna povratna informacija in usmerjenost v vaš napredek, vodi k večji motiviranosti, uvede učinkovite tehnike, ki izboljšajo komunikacijo z drugimi, odpravi moteče in nezavedno vedenje posameznika z uporabo različnih tehnik/metod, analiza poustvarjenih situacij in ustvarjanje novega vedenja, diskretnost in individualni komunikacijski coaching ter vaša osebna komunikacijska analiza. Trening »osvobodi« osebne potenciale in vire notranje moči ter izboljša osebne in poslovne dosežke in posledično rezultate.

 

Oblike

Individualni, skupinski, po dogovoru

 

Povpraševanje
Prepišite besedilo iz slike v polje
S klikom na gumb POŠLJI soglašate z našo politiko zasebnosti ter nameni zbiranja in obdelave osebnih podatkov.
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih