V svetu sta dve največji strokovni mreži za razvoj coachev – International Coaching Federation (ICF) oz. Mednarodna zveza za coaching in European Mentoring & Coaching Council (EMCC GLOBAL) oz  Evropski svet za mentorstvo in coaching. Delita si skupno poslanstvo – stalen razvoj coaching stroke. V Povej na Glas, predstavljamo obe, saj smo aktivni člani obeh organizacij.

  

Pridružite se nam na transformacijskih certifikacijskih izobraževanjih za coache, akreditiranih s strani mednarodne zveze coachev (international coach federation - ICF).

 

Mednarodna ICF akreditacija dokazuje najvišji standard kakovosti coaching veščin na področju coaching veščin in usposabljanja za coache. 

 

V Povej na Glas smo prvi in edini v Sloveniji, ki ponujamo mednarodno akreditirane coaching & vodstvene programe na vseh stopnjah, kot jih opredeljuje ICF;

  1.   ACTP (akreditirani coaching trening program),
  2.   ACSTH (akreditiran specifičen coaching trening),
  3.      CCE napredni programi (coach nadaljnji razvoj),
  4. Mentorski program z mentor coachem, pri mednarodni zvezi za Coaching ICF (mednarodna zveza za coaching).

Naši coachi in trenerji so tudi individualno akreditirani pri obeh mednarodnih zvezah in predstavljajo najvišji standard na področju profesionalnega coachinga.

 

Z akreditacijo pa naši udeleženci pridobite tudi možnost za vstop v široko mrežo profesionalnih coachev ICF družine in širše, podporne coaching supervizijske skupine in izmenjavo praks med člani, ki so zavezani poklicni odličnosti in strokovnosti.

 

Izobraževalni programi, akreditirani s strani Mednarodne federacije coachev (ICF), udeležencem teh programov zagotavljajo visoko strokovno usposobljenost in kredibilnost na trgu.

Mednarodna akreditacija (ACTP), (ACSTH) in tudi (CCE) pomeni začetek ali nadaljevanje coaching izobraževanja, in vključuje pridobitev temeljnih veščin in kompetenc coacha, kot jih opredeljuje ICF, spoštovanju etičnega kodeksa Mednarodne zveze coachev, nudi vpogled v razvijanje coaching miselnosti in zagotavlja razvojno naravnanost programov, skladno z zadnjimi zahtevami mednarodne zveze.

 

Vsi coaching certifikacijski programi vam omogočajo tudi nadaljevanje za mednarodno osebno akreditacijo pri mednarodni zvezi coachev ICF za acc, pcc in mcc.

Zaključeni akreditirani coaching program udeležencem izobraževanja omogoča, da pridobijo individualno ICF akreditacijo za naziva Pridruženi certificirani coach (ACC) ali Profesionalni certificirani coach (PCC) po ACTP poti, kar pomeni, da jim za pridobitev naziva ob upoštevanju ostalih pogojev ni potrebno opravljati dodatnega coaching mentorskega dela in praktičnega izpita, ker je slednje del programa.

 

Zaključeni akreditirani specifični coaching program ali coach nadaljevalno izobraževanje, udeležencem izobraževanja omogoča, da pridobijo individualno ICF akreditacijo za naziva Pridruženi certificirani coach (ACC) ali Profesionalni certificirani coach (PCC) po ACSTH ali CCE poti, kar pomeni, da je za pridobitev naziva ob upoštevanju ostalih pogojev potrebno opraviti tudi coaching mentorski proces in praktični preizkus.  

Več o pogojih pridobitve osebne certifikacije najdete na povezavi TUKAJ

 

Smo tudi podpornik ICF Chapter Slovenia, kjer delimo svoja znanja in pomagamo pri osveščanju in razvoju coaching profesije v Sloveniji.  

 

Za več informacij nam pišite info@povejnaglas.si

 

 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih