Povezane novice

Licencirana in certificirana poslovna, jungian coachinja in trenerka

Jasna Knez je akreditirana, licencirana in certificirana ICF in EMCC poslovna, sistemska in timska coachinja. 

Je trenerka mehkih poslovnih veščin ter razvoja timov. Deluje tudi kot mojstrica Jungian coachinja in trenerka coaching veščin in supervizorka, sistemska fasilitatorka in vodstvena coachinja, timska sistemska coachinja, ECP, CEAT specialist in mentorica. 

                

 

Jasna poseduje široko paleto poslovnih izkušenj z globokim razumevanjem odnosov med ljudmi in na delovnem mestu, stilov vodenja in človeškega vedenja na sploh. Posameznikom & skupinam pomaga dosegati rezultate, ki jih želijo. Pomaga odkrivati in odpravljati neproduktivne in včasih celo destruktivne vedenjske vzorce. S coachingom in svetovanjem se ukvarja od leta 2008.

Specializirala se je za transformacijski vodstveni in poslovni coaching ter timski coaching v podjetjih in organizacijah, kjer uporablja sistemsko & integralno teorijo ter elemente jungove psihologije. Vključuje nove napredne pristope pri razvoju poslovnih potencialov posameznikov in organizacij. Zagotavlja izkustveno učenje, konkretne praktične primere in izkušnje, predvsem pa četrto dimenzijo. Da se premaknemo, resetiramo svoje miselne procese, spremenimo svoja omejujoča prepričanja in se zaženemo k akciji, da bi dejansko dosegli želene spremembe.

 

O sebi pove: " Moje poslanstvo je, da vas podprem in opolnomočim pri razvijanju želenih in potrebnih vedenj & veščin, ki jih potrebujete za uspešnejše poslovno in osebno življenje ter lastno realizacijo.

Za vas namreč ustvarim zaupanja vredno, varno okolje in priložnosti, da pogledate na situacije sistemsko, se potopite v svet simbolnega jezika in date vašemu nezavednemu delu Glas. S tem vključite celostne vidike in uvide v vaše zavestno življenje. Tako skupaj odkrivamo tiste slepe pege, senčne plati ali inferiorne funkcije ter vse skrite dinamike v sistemu in zmanjšujemo vaše obrambne mehanizme, da se omogočijo vsi pogoji, za želeno transformacijo in vaš napredek.

Pomagam in podprem vas pri odkrivanju in odpravljanju neproduktivnih in včasih celo destruktivnih vedenjskih & delovnih vzorcev, spoznavanju in soočanju s strahovi, da se bolje spoznate in razvijete svoje želene potenciale in vse tiste poslovne veščine, ki jih potrebujete. S tem v procesu vaše osebne in poslovne rasti napredujete  hitreje in učinkoviteje!

Prepričana sem namreč, da je vsak od nas diamant. In nebrušen diamant lahko z malo prave podpore, usmeritve in zavedanja hitro postane najbolj občudovan! Obljubim, da dobro brusim diamante, kajti vaš uspeh in napredek je tisto, kar omogoča, da mi zapoje srce. "

 

Certificirana poslovna coachinja in trenerka

Andreja Anžur Černič je certificirana poslovna coachinja, trenerka vodstvenih kompetenc, master transakcijske analize, praktik BioEnergetic Performance Psychology, praktik  Psych-k coach, Expressive Arts Coach in  Jungian Master Coach. Je trenerka, predavateljica in svetovalka za mehke veščine in deluje tudi kot sistemska fasilitatorka.

Od leta 2007 deluje kot coach, mentor in svetovalec s poudarkom na mehkih veščinah vodenja. Kot mentorica sodeluje v podjetniški mreži CEED ter organizaciji na področju upravljanja človeških virov MEKS mentorstvo. 

Andreja je gostujoča trenerka v Povej na Glas pri programu Šola javnega nastopanja kjer pokriva modul Jaz kot blagovna znamka, Akademija vodstvene preobrazbe in Jungian Coaching programa.

 

Predavatelj in trener, Jungian Coach

Dr. Avi Goren-Bar je klinični in izobraževalni psiholog, zelo izkušen klinični terapevt, gestalt terapevt, certificiran in registriran terapevt ter tudi nadzornik in supervizor za intermodalno ekspresivno terapijo in mojster za uporabo psihologije z uporabo umetnosti »Expressive Arts Therapy« in psihodinamične terapije.

Zaključil je tudi Jungian Psychology School Jeruzalem.  Je tudi organizacijski coach, specializiran za Jungian Coaching pristop, metodo, ki jo je razvil sam.Je gostujoči predavatelj in glavni trener pri programu Jungian Coaching. 

Trener in certificirani poslovni coach

Je poslovni coach (EMCC) in Jungian Master Coach ter fascilitator, potrjen pri ICF,  je tudi CEAT specialist in Embodiment Coaching praktikant, svoje izobraževanje pa nadaljuje na področju integralnega in somatskega pristopa za delo z ljudmi.

V užitek mu je raziskovanje starih znanj in tradicij, vse z namenom nadgradnje njegovih treningov. Izobraževal se je tudi na področju neuro in kvantne psihologije ter veščin trenerstva.

Njegovo vodilo je odprtost, izvirnost in kreativnost ter win-win razmišljanje. Pri tem je njegov moto: Delati prav! Delati za prave ljudi! Delati s pravimi ljudmi!

Gostujoča predavateljica in trenerka

Pri programu Šola javnega nastopanja in komunikacjske preobrazbe sodelujemo z Anjo Križnik Tomažin, kjer pokriva prvi modul, Uvod v javno nastopanje. Anja je predavateljica, certificirana poslovna in komunikacijska coachinja ter SDI moderatorka in trenerka. 

Gostujoči predavatelj in trener

Pri programu Odličen javni nastop sodelujemo tudi z Boštjanom Romihom, ki pokriva vsebino retorika. 

 

Boštjan Romih je rojen  v Slovenj Gradcu. Obiskoval je jezikovno smer gimnazije v Celju, nato je šolanje nadaljeval na Filozofski fakulteti v Ljubljani, kjer je študiral ruščino in splošno jezikoslovje. Leta 1999 ga je fakulteta kot lektorja slovenskega jezika poslala v rusko mesto Perm na tamkajšnjo Državno univerzo, kjer je ruske študente tudi poučeval slovenščine. 


S trenerstvom javnega nastopanja se ukvarja že šest let. Je specialist za glas in paraverbalno komunikacijo. Pridobil je tudi naziv NLP Praktik. (Andragoški praktikum) in v okviru šole Povej naGlas pokriva predmetnik javno nastopanje in govorništvo. 

 

Maja Martina Merljak

Pri programu Šola javnega nastopanja in komunikacjske preobrazbe sodelujemo z Majo Martino Merljak, kjer pokriva tretji modul, Aktivacija in glas.

 

Maja Martina Merljak je leta 2006 diplomirala na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo (smer dramska igra in umetniška beseda) pri profesorju Dušanu Jovanoviću in profesorju Janezu Hočevarju. Je igralka, ki pooseblja izjemno energijo.

Ustvarja na različnih področjih, zadnja leta intenzivno tudi na področju scenaristike. 

Maja Martina v okviru šole za retoriko in javno nastopanje Povej naGlas pokriva predmet Aktivacija in stres pri javnem nastopanju. 

Ustvarja na različnih področjih: na vseh profesionalnih slovenskih gledaliških odrih, v filmskih in tv produkcijah (npr: Pokrajina št. 2, Prehod, Vlomilci delajo poleti, Kandidatka in šofer; med drugim je za svojo vlogo v filmu Pokrajina št. 2 na 11. Festivalu slovenskega filma prejela nagrado vesna za najboljšo žensko vlogo), povezuje številne prireditve (npr. predizbor in izbor EMA 2099, Miss Universe, Slovenka leta 2010, Slovenec leta 2011, Slavnostna Bela večerja ob 50. obletnici Pokala Vitranc in mnoge druge), sinhronizira risane, igrane in dokumentarne filme (npr. Garfield, Popotovanje Cesarskega pingvina, Smrkci), igra v muzikalih (Briljantina, Cabaret, Prava Dekleta, Avenija Q), s soavtorjem Lenartem Zajcem je napisala roman Mustang. Je tudi idejni vodja in režiserka predstave Društva študentov invalidov Slovenije Vse kar ste želeli vedeti o nas pa niste nikoli vprašali. Njen zadnji projekt je vodenje resničnostnega šova Paradise hotel pri TS Media.

Pri Nataši Nahtigal študira solo petje.

Maja Martina v okviru šole za retoriko in javno nastopanje Povej naGlas pokriva predmet Aktivacija in stres pri javnem nastopanju. 

Povpraševanje
S klikom na gumb POŠLJI soglašate z našo politiko zasebnosti ter nameni zbiranja in obdelave osebnih podatkov.
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih