Jasna Knez

Jasna Knez je akreditirana, licencirana in certificirana ICF in EMCC poslovna, sistemska in timska coachinja. 

Je trenerka mehkih poslovnih veščin ter razvoja timov. Deluje tudi kot mojstrica Jungian coachinja in trenerka coaching veščin in supervizorka, sistemska fasilitatorka in vodstvena coachinja, timska sistemska coachinja, ECP, CEAT specialist in mentorica. 

                

 

Jasna poseduje široko paleto poslovnih izkušenj z globokim razumevanjem odnosov med ljudmi in na delovnem mestu, stilov vodenja in človeškega vedenja na sploh. Posameznikom & skupinam pomaga dosegati rezultate, ki jih želijo. Pomaga odkrivati in odpravljati neproduktivne in včasih celo destruktivne vedenjske vzorce. S coachingom in svetovanjem se ukvarja od leta 2008.

Specializirala se je za transformacijski vodstveni in poslovni coaching ter timski coaching v podjetjih in organizacijah, kjer uporablja sistemsko & integralno teorijo ter elemente jungove psihologije. Vključuje nove napredne pristope pri razvoju poslovnih potencialov posameznikov in organizacij. Zagotavlja izkustveno učenje, konkretne praktične primere in izkušnje, predvsem pa četrto dimenzijo. Da se premaknemo, resetiramo svoje miselne procese, spremenimo svoja omejujoča prepričanja in se zaženemo k akciji, da bi dejansko dosegli želene spremembe.

 

O sebi pove: " Moje poslanstvo je, da vas podprem in opolnomočim pri razvijanju želenih in potrebnih vedenj & veščin, ki jih potrebujete za uspešnejše poslovno in osebno življenje ter lastno realizacijo.

Za vas namreč ustvarim zaupanja vredno, varno okolje in priložnosti, da pogledate na situacije sistemsko, se potopite v svet simbolnega jezika in date vašemu nezavednemu delu Glas. S tem vključite celostne vidike in uvide v vaše zavestno življenje. Tako skupaj odkrivamo tiste slepe pege, senčne plati ali inferiorne funkcije ter vse skrite dinamike v sistemu in zmanjšujemo vaše obrambne mehanizme, da se omogočijo vsi pogoji, za želeno transformacijo in vaš napredek.

Pomagam in podprem vas pri odkrivanju in odpravljanju neproduktivnih in včasih celo destruktivnih vedenjskih & delovnih vzorcev, spoznavanju in soočanju s strahovi, da se bolje spoznate in razvijete svoje želene potenciale in vse tiste poslovne veščine, ki jih potrebujete. S tem v procesu vaše osebne in poslovne rasti napredujete  hitreje in učinkoviteje!

Prepričana sem namreč, da je vsak od nas diamant. In nebrušen diamant lahko z malo prave podpore, usmeritve in zavedanja hitro postane najbolj občudovan! Obljubim, da dobro brusim diamante, kajti vaš uspeh in napredek je tisto, kar omogoča, da mi zapoje srce. "

 

Njena metoda dela je edinstvena kombinacija različnih modalitet, tehnik in metod, da izzove omejujoča prepričanja in potisne meje tistega, kar ljudje lahko resnično dosežejo in postanejo. Pretrese in strese. Transformira. Rada uporablja elemente igre vlog, organizacijske konstelacije, kvantne in sistemske pristope, kontaktne improvizacije, embodied pristopa in integralne perspektive. Obstaja ogromno metod a za vsakega posameznika & tim izbere tiste, ki bodo delovale glede na njegov značaj. 

Jasna je dinamična in kreativna oseba, intuitivna a trdno na tleh. Predvsem pa z odprtim srcem deli svoje znanje. Verjame, da sami ustvarjamo svojo realnost, zato se zanjo učenje nikoli ne konča. Prisega na coaching miselnost in vseživljensko učenje. 

Jasna kot del mednarodne trenerske ekipe sodeluje v več ICF akreditiranih coaching in vodstvenih programih:
• Trenerka, mentorica in supervizorka  pri programu Jungian Coaching School akreditiran ACSTH - ICF, (Jungian Coaching School in dr. Avi Goren Bar)
• Trenerka, fasilitatorka in supervizorka pri Embody Integral Coaching & Leadership masterclass CCE – ICF. (Integral Coaching & Leadership Povej na Glas) 
• Fasilitatorka pri Integral Coaching ACSTH – ICF. (KAdanismanlik)
• Trenerka in fasilitatorka v Expressive Arts Coaching CCE ICF - (LMSStars ).
• Fasilitatorka v Clinical Expressive Arts Therapy CEAT in dr. Avi Goren Bar

 

Po izobrazbi sociologinja kadrovskega managementa je nadaljevala študij ekonomije.

Na Academy of Executive Coaching, je pridobila naziv Executive Coach in Sistemic Team Coach (akreditirana pri mednarodni EMCC).

Je tudi NLP Coach, potrjena pri INLAPTA in specialistka Expressive Arts Coach & therapy in CEAT fascilitatorka.

Ima certifikacijo Coaching and Mentoring International za Team Coaching, pri David Clutterbucku.

Je Jungian Master Coach ICF (mednarodna coaching zveza), Jungian Coaching Master Trainer, supervizorka ter mentorica. 

Je certificirana sistemska konstelatorka za organizacijske postavitve.

Zaključila je tudi trening za coaching supervizijo pri Unidici s strani EMCC. 

Je tudi SDI moderatorka in trener (obe stopnji), Points of You fascilitatorka ter Embodied coaching fascilitator, Strozzi Institute.

 

Jasna je polnopravna članica International Coaching Federation (mednarodne zveze za coahcing), kateremu etičnemu kodeksu sledi. Je tudi podpredsednica ICF Chapter Slovenia, ki je namreč prvo strokovno združenje za krepitev coaching poklica v Sloveniji podprt s strani mednarodne zveze coachev International Coach Federation.


Je tudi polnopravna članica European Mentoring & Coaching Council Croatia,  Adriatik regije.

PRIJAVA
Plačilo na obroke: DA NE
Zavezanec za DDV: DA NE
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih