Jasna Knez

Jasna Knez je certificirana, licencirana in individualno akreditirana vodstvena, sistemska in timska coachinja, pri obeh svetovnih mrežah, tako pri ICF in EMCC. V Sloveniji je prva in trenutno edina nosilka individualnih akreditacij profesionalnega coacha tako pri mednarodni zvezi za coaching (ICF) in evropskem svetu za coaching in mentorstvo (EMCC GLOBAL). 

Je trenerka mehkih poslovnih veščin ter razvoja timov. Deluje tudi kot trenerka coaching veščin (individualni in timski), kot supervizorka, sistemska fasilitatorka (Quality SEAL), mojstrica Jungian coachinja in mentorica, ECP in CEAT specialist. 

                            

 

Jasna poseduje široko paleto poslovnih izkušenj z globokim razumevanjem odnosov med ljudmi in na delovnem mestu, stilov vodenja in človeškega vedenja na sploh. Posameznikom & skupinam pomaga dosegati rezultate, ki jih želijo. Pomaga odkrivati in odpravljati neproduktivne in včasih celo destruktivne vedenjske vzorce. S coachingom in svetovanjem se ukvarja od leta 2008.

Specializirala se je za transformacijski vodstveni in poslovni coaching ter timski coaching v podjetjih in organizacijah, kjer uporablja sistemsko & integralno teorijo ter elemente jungove psihologije. Vključuje nove napredne pristope pri razvoju poslovnih potencialov posameznikov in organizacij. Zagotavlja izkustveno učenje, konkretne praktične primere in izkušnje, predvsem pa četrto dimenzijo. Da se premaknemo, resetiramo svoje miselne procese, spremenimo svoja omejujoča prepričanja in se zaženemo k akciji, da bi dejansko dosegli želene spremembe.

 

O sebi pove: " Delo, ki ga opravljam me navdušuje in bogati. Moja strast je odkrivanje neizkoriščenega potenciala pri ljudeh, ki ga lahko s pravo stopnjo podpore, izziva in spodbude obudimo, da dosežejo tisto, kar si želijo. Transformacija posameznikov pa se lahko zgodi le z ustvarjanjem varnega in »pravega« prostora za delo. Za vas namreč ustvarim takšno okolje in priložnosti, da pogledate na situacije sistemsko, se potopite v svet simbolnega jezika in date vašemu nezavednemu delu Glas. S tem vključite celostne vidike in uvide v vaše zavestno življenje. Tako skupaj odkrivamo tiste slepe pege, senčne plati  ter vse skrite dinamike v sistemu in zmanjšujemo vaše obrambne mehanizme, da se omogočijo vsi pogoji, za želeno transformacijo in vaš napredeKZato sem vedno osredotočenA na to, kako lahko za vas, najdem najboljši pristop, da premagate svoje največje izzive in dosežete želene rezultate. Sama temu rada rečem popotovanje junaka - pot odkrivanja in spoznavanja, kjer vas, kot vaš coach, v zaupnem procesu, podpiram pri vsakem vašem koraku, do cilja.

 

Njena metoda dela je edinstvena kombinacija različnih modalitet, tehnik in metod, da izzove omejujoča prepričanja in potisne meje tistega, kar ljudje lahko resnično dosežejo in postanejo. Pretrese in strese. Transformira. Obstaja ogromno metod a za vsakega posameznika & tim izbere tiste, ki bodo delovale glede na njegov značaj. 

Jasna je dinamična in kreativna oseba, intuitivna a trdno na tleh. Predvsem pa z odprtim srcem deli svoje znanje. Verjame, da sami ustvarjamo svojo realnost, zato se zanjo učenje nikoli ne konča. Prisega na coaching miselnost in vseživljensko učenje. 

 

Jasna kot del mednarodne trenerske ekipe sodeluje v več ICF in EMCC akreditiranih coaching in vodstvenih programih:
• Trenerka, mentorica in supervizorka  pri programu Jungian Coaching School akreditiran ACSTH - ICF, (Jungian Coaching School in dr. Avi Goren Bar)
• Trenerka, fasilitatorka in supervizorka pri Embody Integral Coaching & Leadership masterclass CCE – ICF. (Integral Coaching & Leadership Povej na Glas) 

• Practikum Leed PERILL Fasilitator pri Team Coaching - CCE ICF&EQA EMCC  (Global Team Coaching Institute GTCI)
• Fasilitatorka pri Integral Coaching ACSTH – ICF. (KAdanismanlik Integral Institute)
• Trenerka in fasilitatorka v Expressive Arts Coaching CCE ICF - (LMSStars).
• Fasilitatorka v Clinical Expressive Arts Therapy CEAT in dr. Avi Goren Bar

 

Prav tako je ena redkih poslovnih coachev v Sloveniji, ki se redno poslužuje coaching supervizije pri akreditiranemu coaching supervizorju, tako za timski in vodstveni coaching, pri David Clutterbucku in Ireni Antolić.  

 

Po izobrazbi sociologinja kadrovskega managementa je nadaljevala študij ekonomije.

Na Academy of Executive Coaching, je pridobila naziv Executive Coach in Sistemic Team Coach (akreditirana pri mednarodni EMCC). Je tudi NLP Coach, potrjena pri INLAPTA in specialistka Expressive Arts Coach & therapy.

Ima certifikacijo Coaching and Mentoring International za Team Coaching, pri David Clutterbucku.

Je Jungian Master Coach, Jungian Coaching Master Trainer, supervizorka ter mentorica. Zaključila je tudi program The Power of Embodiment Transformation, je Embodied coaching fascilitator, Strozzi Institute in Integral Leadership Coach. Je certificirana sistemska konstelatorka za organizacijske postavitve.

Zaključila je tudi trening za coaching supervizijo pri Unidici s strani EMCC. 

Je tudi SDI moderatorka in trener (obe stopnji), Points of You fascilitatorka.

 

Jasna je polnopravna članica International Coaching Federation (mednarodne zveze za coaching) in tudi  podpredsednica ICF Chapter Slovenia, ki je namreč prvo mednarodno strokovno združenje za krepitev coaching poklica v Sloveniji podprt s strani mednarodne zveze coachev International Coach Federation.


Je tudi polnopravna članica European Mentoring & Coaching Council Croatia in EMCC Global.

Sledi etičnemu kodeksu obeh zvez.

 

Z svojim aktivnim sodelovanjem in podporo različnih združenj, sledi poslanstvu, da v Sloveniji dvignemo ozaveščenost o coaching profesiji, razumevanju razlik med različnimi pristopi,  pomenu uporabe coaching supervizije in etični praksi.    

PRIJAVA
Plačilo na obroke: DA NE
Zavezanec za DDV: DA NE
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih