Jasna Knez

Jasna Knez je profesionalna certificirana mojstrica coachinja, vodstvena in timska coachinja, z individualnimi akreditacijami na najvišji stopnji Master, pri obeh svetovnih mrežah, pri ICF  (Mednarodna zveza za coaching) - MCC (mojstrica certificirana coachinja) in EMCC  (Evropski svet za coaching in mentorstvo) - EIA Master (Mojster praktik akreditacija) prav tako pa tudi nosilka ITCA Practitioner Team Coach. Je tudi individualno akreditirana coaching & mentoring supervizorka z ESIA nagrado, vpisana v mednarodni register coachev, mentorjev in supervizorjev. V Sloveniji je prva in edina nosilka individualnih akreditacij profesionalnega coacha na najvišji stopnji pri obeh zvezah za coaching in na vseh stopnjah, (coach, timski coach, mentor, supervisor).

Je trenerka mehkih poslovnih veščin ter razvoja timov. Deluje kot poslovni in sistemski timski coach, Jungian Master in integrativni coach. Je trenerka coaching veščin, coaching mentorica in supervizorka, fasilitatorka razvoja coaching kulture in sistemov kot sistemski organizacijski konstelator in fasilitator. 

Coaching je način njenega življenja. Je aktivna članica pri obeh svetovnih coaching zvezah, ICF in EMCC Global. Je namreč del mednarodnega assesment tima EIA Assessor za individualne akreditacije za coache in mentorje za EMEA regijo pri EMCC Global.  Prav tako je del tima za 5 Day Challange, projekt Adria EMCC, za podporo članom, pri pridobitvi individualnih akreditacij Evropske zveze za coaching. 

Pri svetovni zvezi ICF je Assesor za PCC nivo. Kot soustanoviteljica in podpredsednica podružnice ICF Chapter Slovenija aktivno podpira trajnostno rast in razvoj coaching poklica in razvoj profesionalnih coachev v Sloveniji. 

 

Sodeluje s številnimi klienti in timi, doma in v tujini, in jim pomaga pri njihovi preobrazbi; dvigu zaupanja in transformaciji komunikacije, visoke učinkovitosti, iskanju ravnovesja ter vpeljevanju coaching kulture. Njena strast je, kot sama rada reče premikati meje znotraj sebe in odkrivati neizkoriščene potenciale z ustvarjanjem varnega prostora za transformacijo.

     

Jasna poseduje široko paleto poslovnih izkušenj z globokim razumevanjem odnosov med ljudmi in na delovnem mestu, stilov vodenja in človeškega vedenja na sploh. Posameznikom & skupinam pomaga dosegati rezultate, ki jih želijo. Njeni treningi in metodologija coachinga temeljijo na temeljih sistemske in integralne perspektive, jungove psihologije in transformativnega somatskega coachinga. Vključuje nove napredne pristope pri razvoju poslovnih potencialov posameznikov in organizacij. Zagotavlja izkustveno učenje, konkretne praktične primere in izkušnje, predvsem pa četrto dimenzijo. S coachingom in svetovanjem se ukvarja od leta 2008.

 

O sebi pove: " Delo, ki ga opravljam me navdušuje in bogati. Moja strast je odkrivanje neizkoriščenega potenciala pri ljudeh, ki ga lahko s pravo stopnjo podpore, izziva in spodbude obudimo, da dosežeMO tisto, kar si želiMO. Transformacija posameznikov pa se lahko zgodi le z ustvarjanjem varnega in »pravega« prostora za delo. Za vas namreč ustvarim takšno okolje in priložnosti, da pogledate na situacije sistemsko, se potopite v svet simbolnega jezika in date vašemu nezavednemu delu Glas. S tem vključite celostne vidike in uvide v vaše zavestno življenje. Tako skupaj odkrivamo tiste slepe pege, senčne plati  ter vse skrite dinamike v sistemu in zmanjšujemo vaše obrambne mehanizme, da se omogočijo vsi pogoji, za želeno transformacijo in vaš napredeKZato sem vedno osredotočenA na to, kako lahko za vas, najdem najboljši pristop, da premagate svoje največje izzive in dosežete želene rezultate. Sama temu rada rečem popotovanje junaka - pot odkrivanja in spoznavanja, kjer vas, kot vaš coach, v zaupnem procesu, podpiram pri vsakem vašem koraku, do cilja.

 

Jasna je dinamična in kreativna oseba, intuitivna a trdno na tleh. Predvsem pa z odprtim srcem deli svoje znanje. Verjame, da sami ustvarjamo svojo realnost, zato se zanjo učenje nikoli ne konča. Prisega na coaching miselnost in vseživljensko učenje. Kot mentorica podpira MEPI - Mednarodno nagrado za mlade. 

Jasna se redno poslužuje coaching supervizije. Njen coaching supervizor je dr. David Clutterbuck, ESIA in ustanovni član European Coaching & Mentoring Council in in pri timskem coachingu Irena Antolić, ESIA.  

Jasna je avtorica transformacijske coaching programa, šola poslovnega coachinga, Embody Your Coaching Wisdom, ki je edini v Sloveniji, ki nosi dvojno certifikacijo; ICF -  Level 2 in EMCC - EQA Practitioner. 

Jasna kot del učiteljeskega tima sodeluje v več mednarodnih coaching šolah, tako Mednarodne (ICF) kot Evropske (EMCC GLOBAL) zveze za coaching:

 • Embody your Coaching Wisodm - Organizational Coach Povej na Glas (EQA Practitioner) kot trenerka, mentorica in coaching supervizorka ESIA.
 • Integral Leadership Coaching C.P.I.C. (ACTP) sodeluje z The Integral Institute kot trenerka in fasilitatorka prakse ter mentor.
 • Jungian Coaching Slovenija kot trenerka, mentorica in supervizorka.  
 • Global Team Coaching Institute sodeluje z prof. David Clutterbuck kot Practicum Lead in fasilitatorka prakse pri Sistemskem timskem coaching programu - PERILL stream, practitioner level (CCE) (ITCQ)
 • Clutterbuck CMI sodeluje pri programu Senior Team Coaching kot trenerka in coaching supervizorka timskih coachev

Po izobrazbi sociologinja kadrovskega managementa, nadaljevala študij ekonomije ter se nato usmerila v razvijanje veščin in profesije na področju coachinga. Coaching certificirana izobraževanja:

 • Academy of Executive Coaching - Executive Coaching
 • INLAPTA - NLP Coach
 • Strozzi Institute – Embodiment facilitator
 • Academy of Executive Coaching - Systemic Team Coach
 • Expressive Arts Coach & Therapy -  CEAT praktikant in facilitator – CEAT coach
 • Coaching & Mentoring International David Clutterbuck – Team Coach (Foundation, Practitioner, Senior Level)
 • SDI moderatorka, Points of You fascilitatorka.
 • Jungian Coaching School - Jungian Coach & Jungina Master Coach, Trainer
 • EMCC Unidici – Coach supervizor trening
 • Integral Institute - Professional Integral Leadership Coach, Integral Coaching facilitator  
 • Systemic management & organizational Constellations - konstelator za organizacijske sistemske postavitve
 • Coaches Raising - The Power of Embodied Transformation -  Transformational coach
 • Global Team Coaching Institute - Practitioner in Team Coaching – Perill Stream
 • Bluesky International -  BI ESQA Coach Supervisor training
 • Gestalt Center For Coaching - The Path to Coaching Mastery: Embody the Essence and Practice of Mastery - Path to Mastery - Coaching Mastery Coach
 • MCC in EIA Master individual award accreditation 
 • ESIA individual award 
 • ITCA individual accreditation

 

Jasna je polnopravna članica International Coaching Federation (mednarodne zveze za coaching) in tudi  soustanoviteljica in podpredsednica ICF Chapter Slovenia, ki je namreč prvo mednarodno strokovno združenje profesionalnih coachev v Sloveniji podprt s strani mednarodne zveze coachev International Coach Federation.

Je tudi polnopravna članica European Mentoring & Coaching Council EMCC Global.

Pri EMCC Global sodeluje kot fasilitator in EIA assesor za EMEA regijo. 

Sledi etičnemu kodeksu obeh zvez.

 

Z svojim aktivnim sodelovanjem in podporo različnih združenj, sledi poslanstvu, da v Sloveniji dvignemo ozaveščenost o coaching profesiji, razumevanju razlik med različnimi pristopi, profesionalizaciji coachinga (individualne akreditacije in licence) ter pomenu uporabe coaching supervizije in etični praksi.    

International Coaching Federation Professional Coaches                

 

PRIJAVA
Plačilo na obroke: DA NE
Zavezanec za DDV: DA NE
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih