Jasna Knez

Jasna Knez je profesionalna certificirana, licencirana in individualno akreditirana vodstvena, sistemska in timska coachinja, pri obeh svetovnih mrežah, tako pri ICF (Mednarodna zveza za coaching) - PCC in EMCC  (Evrospki svet za coaching in mentorstvo) - EIA Senior. V Sloveniji je prva in trenutno edina nosilka individualnih akreditacij profesionalnega coacha pri obeh strokovnih mrežah.  

Je trenerka mehkih poslovnih veščin ter razvoja timov. Deluje kot vodstveni poslovni in timski coach, trenerka coaching in vodstvenih veščin, coaching mentorica in supervizorka, fasilitatorka razvoja coaching kulture in sistemov kot sistemski organizacijski konstelator fasilitator (Quality SEAL). Je mojstrica Jungian coachinja in mentorica, ECP in CEAT specialist. 

                              

Kot podpredsednica ICF Chapter Slovenija aktivno podpira trajnostno rast in razvoj coaching poklica na naših tleh.  Sodeluje s številnimi klienti in timi, doma in v tujini, in jim pomaga pri njihovi preobrazbi; dvigu zaupanja, visoke učinkovitosti in odpornostiter vpeljevanju coaching kulture. Njena strast je odkrivanje človeškega neizkoriščenega potenciala in ustvarjanje varnega prostora za transformacijo.

 

Jasna poseduje široko paleto poslovnih izkušenj z globokim razumevanjem odnosov med ljudmi in na delovnem mestu, stilov vodenja in človeškega vedenja na sploh. Posameznikom & skupinam pomaga dosegati rezultate, ki jih želijo. Njeni treningi in metodologija coachinga temeljijo na temeljih sistemske in integralne perspektive, jungove psihologije in transformativnega somatskega coachinga. Vključuje nove napredne pristope pri razvoju poslovnih potencialov posameznikov in organizacij. Zagotavlja izkustveno učenje, konkretne praktične primere in izkušnje, predvsem pa četrto dimenzijo. S coachingom in svetovanjem se ukvarja od leta 2008.

 

O sebi pove: " Delo, ki ga opravljam me navdušuje in bogati. Moja strast je odkrivanje neizkoriščenega potenciala pri ljudeh, ki ga lahko s pravo stopnjo podpore, izziva in spodbude obudimo, da dosežeMO tisto, kar si želiMO. Transformacija posameznikov pa se lahko zgodi le z ustvarjanjem varnega in »pravega« prostora za delo. Za vas namreč ustvarim takšno okolje in priložnosti, da pogledate na situacije sistemsko, se potopite v svet simbolnega jezika in date vašemu nezavednemu delu Glas. S tem vključite celostne vidike in uvide v vaše zavestno življenje. Tako skupaj odkrivamo tiste slepe pege, senčne plati  ter vse skrite dinamike v sistemu in zmanjšujemo vaše obrambne mehanizme, da se omogočijo vsi pogoji, za želeno transformacijo in vaš napredeKZato sem vedno osredotočenA na to, kako lahko za vas, najdem najboljši pristop, da premagate svoje največje izzive in dosežete želene rezultate. Sama temu rada rečem popotovanje junaka - pot odkrivanja in spoznavanja, kjer vas, kot vaš coach, v zaupnem procesu, podpiram pri vsakem vašem koraku, do cilja.

 

Jasna je dinamična in kreativna oseba, intuitivna a trdno na tleh. Predvsem pa z odprtim srcem deli svoje znanje. Verjame, da sami ustvarjamo svojo realnost, zato se zanjo učenje nikoli ne konča. Prisega na coaching miselnost in vseživljensko učenje. Kot mentorica podpira MEPI - Mednarodno nagrado za mlade. 

Jasna se redno poslužuje coaching supervizije. Njen coaching supervizor je dr. David Clutterbuck, ESIA in ustanovni član European Coaching & Mentoring Council in eminenca na področju coachinga in pri timskem coachingu Irena Antolić, ESIA.  

Jasna kot del učiteljeskega tima sodeluje v več mednarodnih coaching šolah, tako Mednarodne (ICF) kot Evropske (EMCC GLOBAL) zveze za coahcing:

 • Embody your Coaching Wisodm - Organizational Coach Povej na Glas (EQA Practitioner) kot trenerka, mentorica in supervizorka.
 • Integral Leadership Coaching C.P.I.C. (actp) sodeluje z The Integral Institute kot trenerka in fasilitatorka prakse.
 • Jungian Coaching School Slovenija (acsth) sodeluje z Jungian Coaching School kot trenerka in mentorica.  
 • Global Team Coaching Institute sodeluje z prof. David Clutterbuck kot fasilitatorka prakse pri Sistemskem timskem coaching programu - PERILL level (cce) (itca)

Po izobrazbi sociologinja kadrovskega managementa, nadaljevala študij ekonomije ter se nato usmerila v razvijanje veščin in profesije na področju coachinga. Coaching certificirana izobraževanja:

 • Academy of Executive Coaching - Executive Coaching
 • INLAPTA - NLP Coach
 • Strozzi Institute – Embodiment facilitator
 • Academy of Executive Coaching - Systemic Team Coach
 • Expressive Arts Coach & Therapy -  CEAT parkikant in facilitator – CEAT coach
 • Coaching & Mentoring International David Clutterbuck – Team Coach,
 • SDI moderatorka, Points of You fascilitatorka.
 • Coaches Rissing - The Power of Embodiment Transformation - Transformative coach
 • Jungian Coaching School - Jungian Coach & Trainer
 • EMCC Unidici – Coach supervizor trening
 • Integral Institute - Professional Integral Leadership Coach, Integral Coaching facilitator  
 • Systemic management & organizational Constellations - konstelator za organizacijske sistemske postavitve
 • Bluesky International -  BI ESQA Coach Supervisor training and gaining ESIA individual accreditation in process
 • Marcia Reynolds LLC - Path to Mastery - Coaching Mastery Coach

 

Jasna je polnopravna članica International Coaching Federation (mednarodne zveze za coaching) in tudi  podpredsednica ICF Chapter Slovenia, ki je namreč prvo mednarodno strokovno združenje za krepitev coaching poklica v Sloveniji podprt s strani mednarodne zveze coachev International Coach Federation.
Je tudi polnopravna članica European Mentoring & Coaching Council Croatia in EMCC Global.

Sledi etičnemu kodeksu obeh zvez.

 

Z svojim aktivnim sodelovanjem in podporo različnih združenj, sledi poslanstvu, da v Sloveniji dvignemo ozaveščenost o coaching profesiji, razumevanju razlik med različnimi pristopi,  pomenu uporabe coaching supervizije in etični praksi.    

International Coaching Federation Professional Coaches                         

PRIJAVA
Plačilo na obroke: DA NE
Zavezanec za DDV: DA NE
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih