Naš način dela

 

Povej naGlas

V Povej naGlas smo predani razvoju človeških potencialov in celostni gradnji posameznikovega poslovnega razvoja, nastopa ter izboljševanju komunikacijskih, vodstvenih, poslovnih in coaching veščin. Združujemo različne pristope, ki omogočajo razvoj in krepitev osebnih in poslovnih potencialov.

 

Naša filozofija: Integrativni in sistemski pristop

Verjamemo, da mojstrstvo dosežemo le z integracijo naše glave (kar vemo in kako razmišljamo), srca (kar čutimo), pravega občutka (kako delujemo) ter energije, ki nas poganja. Zato prisegamo na integralni in sistemski pristop k razvoju posameznikov.

 

Naš način dela temelji na izkustvenem učenju, razmišljanju izven okvirjev, sistemskem pristopu in holistični dimenziji. Poudarek je na prebujanju posameznikovega lastnega miselnega procesa in gradnji osebne ter poslovne odličnosti.

 

Raznolikost metod: Izkustveno učenje in napredne tehnike

Metoda dela vključuje mešanico različnih pristopov, kot so psihologija, nevropsihologija, andragogika, sistemska in integralna teorija ter kognitivne in kreativne tehnike. Uporabljamo modalitete treninga, svetovanja in coachinga, s poudarkom na ključnih področjih, kjer želi klient napredek pri sebi ali svojem timu. Izkušnje, praksa in integracija so ključne pri načrtovanju napredka.

 

Inovativni pristop za osebno in poslovno rast:

Naše delo temelji na izkustvenem učenju in naprednih tehnikah, kar omogoča klientom in udeležencem v naših programih razvojne spremembe na globlji ravni. Poudarjamo holistično razumevanje posameznikov in organizacij ter nudimo celovit pristop za trajnostni razvoj.

 

Treningi/coachingi v Povej naGlas delujejo z uporabo različnih novih in naprednih pristopov učenja na celostnem razvoju osebnosti posameznika in razumevanju dogajanja okoli nas.

 

Treningi/coachingi so usmerjeni k doseganju konkretnih poslovnih rezultatov, hkrati pa spodbujajo poglobljen razmislek o sebi. Spremembe, ki jih klienti v procesu treninga dosežejo, prinesejo boljše odzivanje na vsakodnevne izzive in viden ter merljiv napredek pri doseganju zastavljenih ciljev.

 

Metodo dela glede na potrebe in dinamiko vedno prilagodimo klientu tako, kot mu najbolj odgovarja, in mu omogočimo razmere, da najhitreje doseže zadani cilj in želene rezultate.  

 

Naš način dela vsebuje individualni pristop, prilagojen klientu:

  • analiza vedenja udeleženca z uporabo različnih orodij in samoocenitev,
  • odpravljanje destruktivnih in motečih vedenj,
  • ustvarjanje novega želenega vedenja,
  • evalvacija in merjenje napredka.

 

Pri svojem delu smo diskretni in zagotavljamo 100-odstotno zaupnost.

Dajemo tudi 100-odstotno jamstvo za kakovost svojega dela.

Sledimo etičnemu kodeksu zvez EMCC (Europena Mentoring & Coaching Council) in ICF (International Coach Federation), katerih člani smo.   

  .  

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih