Marko Knez

Je certificiran in akreditirani profesionalni certificirani coach PCC in EIA SENIOR, C.P.I.C. Integralni Coach, poslovni coach in Jungian Master Coach ter fasilitator, potrjen pri mednarodni zvezi za coaching - ICF, International Coaching Federation in EMCC Global.

Je tudi CEAT specialist in Embodiment Coaching praktikant, posebej pa ga zanima področje integrativnega in somatskega pristopa za delo z ljudmi. V užitek mu je raziskovanje starih znanj in tradicij, vse z namenom nadgradnje njegovih treningov in coachingov. Izobraževal se je tudi na področju neuro in kvantne psihologije ter veščin trenerstva. Njegovo vodilo je odprtost, izvirnost in kreativnost ter win-win razmišljanje. Pri tem je njegov moto: Delati prav! Delati za prave ljudi! Delati s pravimi ljudmi! 

 

Marko Knez je trener in coach, ki črpa iz svojih bogatih izkušenj in raznolikih znanj, da posameznikom in ekipam omogoči razširitev in razvoj njihovih potencialov ter dosego vrhunske uspešnosti.

Marko je specializiran na različnih področjih, vključno z razvojem mehkih veščin in komunikacije, razvoja samozavedanja, dela s podzavestnimi mehanizmi, čustveno inteligenco, mentorstvom ter poslovnim in življenjskim coachingom. Kot profesionalni certificirani coach deluje kot poslovni in osebnostni coach, facilitator, mentor in trener.

 

Njegov pristop k coachingu temelji na integralni in jungovski psihologiji ter je značilen po sodelovalnem. razvijajočem in na ljudi osredotočenem pristopu. Prizadeva si doseči pravilno ravnovesje med zagotavljanjem podpore in postavljanjem "izzivov", s čimer posameznikom in ekipam pomaga, da bolje razumejo sebe, izboljšajo komunikacijo in sodelovanje, razvijejo vzdržljivost ter se bolje pripravijo na izzive stalnih sprememb. Ta pristop spodbuja vizijo možnosti onkraj njihovega trenutnega delovanja in posamezniku omogoča, da končno doseže trajnostne in navdihujoče rezultate.

 

Markova strokovnost sega na različna področja, vključno z vodenjem in upravljanjem sprememb, izboljšanjem uspešnosti, odličnostjo komunikacije, razvojem samozavesti, vzdržljivostjo, obvladovanjem stresa, reševanjem konfliktov, postavljanjem meja ter reševanjem kompleksnih izzivov.

Je strasten raziskovalec starodavnega znanja in tradicij, s čimer obogatuje svoje coaching in trening veščine. Njegove obsežne izkušnje, pridobljene v več kot dveh desetletjih upravljanja z dogodki in odnosov z javnostmi, so ga opremile z zmožnostjo oblikovanja in pripovedovanja nepozabnih zgodb, izstopanja v javnih nastopih ter učinkovitim delovanjem v kriznih situacijah, pod pritiskom tesnih rokov in hitro spreminjajočih se okoliščin.

 

Za svoj razvoj skrbi tudi z uporabo redne coaching supervizije z akreditiranim supervizorjem, kot del CPD vsakega profesionalnega coacha.

Marko je tudi del mednarodne trenerske ekipe v več ICF in EMCC akreditiranih coaching programih: (trener, mentor in facilitator). Njegova vloga je podpora bodočim coachem in vodjem pri razvijanju coaching miselnosti in razvoju coaching veščin.

 • Marko deluje kot trener, facilitator in mentor za "Embody Your Coaching Wisdom – EQA Practitioner EMCC in LEVEL 2) – ICF".
 • Je tudi trener in facilitator za "Jungian Coaching Slovenija"
 • Je facilitator za "Integral Coaching LEVEL 2 – ICF (KAdanismanlik The Integral Institute)."
 • Dodatno deluje kot trener pri "Expressive Arts Coaching & Therapy in Action," terapevtskem programu.

Marko nudi coaching in treninge v slovenščini, angleščini, hrvaščini in srbščini.

 

Coaching certificirana izobraževanja: 

 • Strozzi Institute – Embodiment facilitator, Transformative coach
 • Grof Transpersonal Training – transpersonal psychology
 • Expressive Arts Coaching & Therapy -  CEAT parkikant in facilitator – CEAT coach
 • Elevate – Bussines coaching EMCC – EQA Foundation
 • Jungian Coaching School - Jungian Coach, Jungian Master Coach, Master Trainer
 • Embody Your Coaching Wisdom - Organizational Coach, EQA Practitioner, ACTP
 • Integral Institute – Professional Certified Integral Leadership Coach, ACTP
 • ICF PCC coach credentialing (Professional Certified Coach, International Coach Federation)
 • EIA Senior Practitioner coach individual award accreditation  (European Mentoring and Coaching Council) 


Je aktiven član International Coaching Federation in ICF Slovenia Charter Chapter ter EMCC Global, katerim etičnim kodeksom sledi. 

 

       .     

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih