Marko Knez

Je certificirani in akreditirani profesionalni certificirani coach PCC, C.P.I.C. Integralni Coach, poslovni coach in Jungian Master Coach ter fasilitator, potrjen pri mednarodni zvezi za coaching - ICF

Je tudi CEAT specialist in Embodiment Coaching praktikant, svoje izobraževanje  pa nadaljuje na področju integralnega in somatskega pristopa za delo z ljudmi. V užitek mu je raziskovanje starih znanj in tradicij, vse z namenom nadgradnje njegovih treningov. Izobraževal se je tudi na področju neuro in kvantne psihologije ter veščin trenerstva. Njegovo vodilo je odprtost, izvirnost in kreativnost ter win-win razmišljanje. Pri tem je njegov moto: Delati prav! Delati za prave ljudi! Delati s pravimi ljudmi! 

 

V dobrih dveh desetletjih dela v event managementu in odnosih z javnostmi se je izuril v ustvarjanju in pripovedovanju nepozabnih zgodb, javnem nastopanju, delu pod velikim pritiskom časa in hitro spreminjajočih se okoliščin. Njegove izkušnje so izjemno bogate, saj zajemajo vse vrste dogodkov, od najzahtevnejših protokolarnih, velikih, umetniških in nenavadnih do preprostih, prijetnih sprejemov. To je kemija, mešanje emocij, različnih zgodb in tržnih ciljev, ljudi in okusov, medijev in odrskih predstav ‒ snovi, iz katerih so stkani dogodki.

Pri svojem delu in s številnimi izobraževanji doma in v tujini si je pridobil veščine s področja vodenja, ki vključujejo vodenje timov ožjih in zunanjih sodelavcev, motiviranje, delegiranje in delovanje v kriznih situacijah. Aktivno je sodeloval tudi z inštitutom za učeča se podjetja v vlogi zunanjega svetovalca, sodeloval je tudi kot predavatelj na PR-šoli pri nas in v tujini, mnogih konferencah sodobnega managementa in odnosov z javnostmi. Izobraževal se je tudi na področju nevro in kvantne psihologije ter veščin trenerstva.

Zadnja leta se intenzivno ukvarja z razvojem delovanja človeka in raziskuje področja delovanja psihe in motivov globine. Je tudi poslovni (EMCC),  Jungian Master Coach (ICF), Integral Coach (ICF) ter CEAT praktik.

 

Za svoj razvoj skrbi tudi z uporabo redne coaching supervizije, kot del CPD vsakega profesionalnega coacha. Marko je tudi del mednarodne trenerske ekipe v treh ICF akreditiranih coaching programih:

  • Trener, fasilitator in mentor pri Embody Your Coahcing Wisdom – Embody Integral Coaching & Leadership EQA Practitioner in  ACTP) – ICF. (Integral Coaching & Leadership Povej na Glas) 
  • Trener in fasilitator  pri programu Jungian Coaching Slovenija
  • Facilitator pri Integral Coaching ACTP in ACSTH – ICF. (KAdanismanlik Integral Institute)

 

Coaching certificirana izobraževanja: 

  • Strozzi Institute – Embodiment facilitator, Transformative coach
  • Grof Transpersonal Training – transpersonal psychology
  • Expressive Arts Coaching & Therapy -  CEAT parkikant in facilitator – CEAT coach
  • Elevate – Bussines coaching EMCC – EQA Foundation
  • Jungian Coaching School - Jungian Master Coach, Master Trainer
  • Embody Coaching Wisdom - Organizational Coach
  • Integral Institute – Professional Certified Integral Leadership Coach


Je aktiven član International Coaching Federation in ICF Slovenia Charter Chapter kateremu etičnemu kodeksu sledi. Je v procesu pridobitve mednarodne individualne akreditacije pri ICF level PCC.

 

       

PRIJAVA
Plačilo na obroke: DA NE
Zavezanec za DDV: DA NE
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih