VODSTVENA PREOBRAZBA

 

Program je zasnovan z jasnim poudarkom na več ključnih vidikih, ki so ključni za razvoj vrhunskega voditelja. Usmerjen je k:

 

 1. Spoznavanju svojih prednosti in omejitev ter svojega stila vodenja: Raziskujte svoje vodstvene kompetence, prepoznajte svoje moči in območja, ki zahtevajo razvoj.

 2. Vodenje v VUCA svetu: Razvijajte sposobnosti, ki so ključne za učinkovito vodenje v dinamičnem, nestanovitnem, kompleksnem in nejasnem okolju.

 3. Boljši odnosi in razumevanje vlog ključnih ljudi v podjetju: Poglobite se v vloge posameznikov v organizaciji, razvijajte odnose in spoznavajte, kako lahko kot voditelj vplivate na kolektivno dinamiko.

 4. Ustvarjanje inovativne klime in povezovanje med posamezniki v kolektivu in sistemskem vidiku: Spodbujajte inovativnost ter gradite povezanost med člani kolektiva. Razumejte sistemsko perspektivo za boljše obvladovanje celotnega organizacijskega okolja.

 5. Prepoznavanje potencialov (podjetja, kolektiva) in inovativna uporaba virov: Razvijajte sposobnost prepoznavanja potencialov v podjetju in med sodelavci ter jih izkoriščajte inovativno.

 6. Opolnomočenje in ozaveščanje pri soočanju s spremembami: Pripravite se na dinamično okolje s pridobivanjem veščin opolnomočenja in učinkovitega obvladovanja sprememb.

 7. Izboljšanje komunikacijskih veščin in upravljanje s konflikti: Razvijajte svoje komunikacijske spretnosti ter se učite učinkovito obvladovati in reševati konflikte v timu.

 8. Motivacija sebe in drugih: Spoznavajte dejavnike motivacije, tako lastne kot sodelavcev, ter razvijajte veščine motiviranja sebe in drugih.

 9. In še mnogo več... Program zajema tudi številne druge ključne tematike, ki so pomembne za celostni razvoj voditelja v sodobnem poslovnem okolju. Pridružite se nam in razvijte svoje vodstvene kompetence na vseh ravneh.

VODSTVENA PREOBRAZBA ©: Sodoben program razvoja voditeljskih sposobnosti

 

Če se srečujete z izzivi v delovnem ali osebnem življenju, ste morda vodja, ki pa se ne počuti kot tak, ali pa stopate na pot voditeljstva, je program Vodstvena preobrazba prava rešitev za vas. Ponuja izgradnjo avtentičnega vodstvenega stila, usklajenega z okoljem in ljudmi, ki jih vodite.

 

Vodstvena preobrazba je celostni program, ki združuje različne vidike vodstva in ponuja poglobljeno razumevanje ključnih konceptov, ki so ključni za sodobne voditelje. Program se osredotoča na več ključnih področij:

 1. Sistemski pristop k vodenju: Razvijte razumevanje celotnega sistema, v katerem delujete, in naučite se, kako uporabiti sistemski pristop pri odločanju in reševanju izzivov.

 2. Sodobni izzivi voditeljev: Osredotočite se na aktualne izzive, s katerimi se srečujejo vodje v današnjem hitro spreminjajočem se poslovnem okolju.

 3. Komunikacija s poudarkom na konfliktni komunikaciji: Izboljšajte svoje komunikacijske veščine, še posebej v kontekstu reševanja konfliktov, saj je uspešna komunikacija ključnega pomena za uspešno vodenje.

 4. Motivacija sebe in tima ter vodenje obojega: Spoznajte, kako motivirati sebe in svoj tim ter razvijte veščine učinkovitega vodenja.

 5. Novodobno voditeljstvo: Raziskujte sodobne pristope k vodenju in se naučite prilagajati svoj slog vodenja glede na različne okoliščine.

 6. Upravljanje s spremembami: Razvijte veščine prilagajanja in vodenja skozi spremembe, ki so nepogrešljive v dinamičnem poslovnem svetu.

 7. Nove stile vodenja: Raziskujte različne stile vodenja in odkrijte, kateri najbolje odraža vaše vodstvene sposobnosti.

 

Program poteka skozi pet ključnih sklopov. Vsak sklop je usmerjen v coaching in mentorstvo ter pokriva tematike, ki so ključne za razvoj vrhunskega voditelja.

 

Opis vsebine programa:

 1. MOJ VODSTVEN CILJ: Prvi sklop je namenjen razumevanju vašega vodstvenega potenciala. Skozi sistemski pogled boste prepoznali pretekle, sedanje in prihodnje vidike vašega vodstvenega stila. Identificirali boste ključne izzive vodenja in oblikovali akcijski načrt za razvoj.

 2. MOJA VODSTVENA REALNOST: Drugi sklop se osredotoča na motivacijo, stile vodenja in komunikacijo. Razvijali boste veščine učinkovitega vodenja in spoznavali ključne komponente, ki vplivajo na motivacijo posameznikov in timov.

 3. MOJE VODSTVENE PRILOŽNOSTI: Tretji sklop se ukvarja z učinkovitim obvladovanjem konfliktov, reševanjem težavnih situacij ter prepoznavanjem notranjih in zunanjih motivacij in vedenj.

 4. MOJ VODSTVEN USPEH: Četrti sklop se posveča arhetipskim stilom vodenja, razumevanju vodstvenih sposobnosti ter identifikaciji vašega vodstvenega stila. Raziskovali boste, kako uporabiti metodologijo pri vodenju timov.

 5. ZMAGA – individualno srečanje: Peti sklop je namenjen individualnemu poslovnemu coachingu, kjer se osredotočamo na individualne potrebe udeležencev.

 

Vsi moduli združujejo izkustveno učenje, praktične vaje, študije primerov in delo v majhnih skupinah. Vsak udeleženec prejme tudi individualni coaching, ki mu pomaga uresničiti pridobljena znanja v praksi.

Vodstvena preobrazba je celostni pristop k razvoju voditeljskih sposobnosti, ki poudarja tako mehke kompetence kot tudi praktične veščine, potrebne za uspeh v dinamičnem poslovnem okolju. Pridružite se nam na poti k boljšemu vodenju in osebni rasti.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih