Vstopamo v čaroben mesec maj, poln priložnosti za raziskovanje in odkrivanje. Mesec maj prinaša s seboj poseben pomen, saj poleg spomladanskih radosti obeležuje tudi Svetovni dan coachinga 6.5. To je idealen uvod v praznovanje coachinga, ki se nadaljuje s Mednarodnim tednom coachinga s strani Mednarodne coaching zveze (ICF), ter s Kongresom coachev in mentorjev, ki ga gosti EMCC Slovenija konec meseca, 30.5.2024. To obdobje bo zagotovo polno navdiha in priložnosti za učenje.

Obe organizaciji delujeta z namenom stalnega razvoja coaching stroke, postavljanja najvišjih standardov, zagotavljanja neodvisnega certificiranja ter ustvarjanja globalne mreže profesionalnih coachev.

 

 

Kaj je coaching in kdo je coach (Teja Breznik Alfirev in Jasna Knez)
Epizoda je nastala v sodelovanju z ICF Slovenia Charter Chapter - Slovensko izpostavo Mednarodne zveze za coaching (International Coaching Federation – ICF). V epizodi lahko izveš naslednje: Kaj je coaching (in kaj ni), o ICF Slovenia, kako poiskati coacha, pomembnost kodeksa coaching etike in kako v Sloveniji sprejemamo coaching?

Trema, kot ena od manifestacij strahu, se nanaša predvsem na prihodnost. Vendar pa je pomembno razumeti, da je trema tudi oblika energije v gibanju. Namesto da bi se ji upirali, jo je treba dojeti kot naravni del izkušnje, ki nas spodbudi k boljši pripravi na situacijo.

🚀 ODKRIJTE POT DO GLOBLJEGA RAZUMEVANJA IN UČINKOVITE KOMUNIKACIJE!

 

Za tiste, ki želite nadgraditi vaše komunikacijske veščine. Naredite prvi korak k izjemni komunikaciji in uspehu v vseh vidikih življenja! Prijavite se zdaj in odprite vrata svojim potencialom. 


Uspeh pri doseganju poslovnih ciljev je tesno povezan s sposobnostjo učinkovitega sodelovanja med posamezniki, ki imajo različne zaznave, vrednote, razumevanje in stile komuniciranja. Naš program vam omogoča vzpostavitev pristnih medosebnih odnosov, ki vodijo do uspešnejše organizacije. 

 

PRIJAVA

RAZVIJAJTE COACHING KOMPETENCE IN VEŠČINE V VODENJU TER INTERAKCIJI Z LJUDMI - MEDNARODNI CERTIFIKAT ORGANIZACIJSKEGA COACHA

 

Edini akreditiran program za coache v Sloveniji in regiji, ki zagotavlja dvojno certifikacijo s priznanjem Mednarodne zveze za coaching (ICF - Level 2) in Evropske zveze za coaching in mentorstvo (EMCC Global).

 

Primerno za vodje, interne coache, trenerje, facilitatorje, psihologe, in strokovnjake za kadrovske zadeve....

Želite izpopolniti svoje coaching spretnosti, razviti veščine vodenja ter izboljšati sodelovanje z ljudmi? Se vaši zaposleni soočajo z izzivi, vendar nimajo podpore sogovornika pri iskanju rešitev? Bi radi spodbudili nenehno izboljševanje in učinkovito doseganje ciljev v vaši organizaciji? V današnjem hitro spreminjajočem se okolju so potrebne nove veščine. Ponujamo transformacijsko izobraževanje Embody Coaching Wisdom z dvojno mednarodno certifikacijo: ICF (Level 2) in EMCC Global (EQA Praktik - hitra pot EIA Praktika).

 

                                                        

NOVI TERMINI 

 

PRIJAVA - osnovni program

 

PRIJAVA - level 2 polni program

ŠOLA, KJER GRADIMO VAŠ UNIKATEN SLOG NAVDUŠUJOČEGA NASTOPANJA IN SAMOZAVESTNE KOMUNIKACIJE!

 

Odkrijte in razvijte svoj unikaten slog nastopanja ter komuniciranja, ki bo vedno in povsod navdušil vaše poslušalce. Naučite se samozavestnega nastopanja ter uživajte v procesu. Spoznajte in osvojite nove pristope komunikacije, premagajte strahove in omejitve. 

 

Učenje poteka na ključnih nivojih: fizičnem, emocionalnem, mentalnem in energetskem (delovanje, identiteta/persona, način razmišljanja, energija in sistemi). Hitro napredovanje, raznovrstni napredni pristopi učenja in veliko prakse zagotavljajo izjemno izkušnjo.

Zgradite svoj avtentičen slog nastopanja in komunikacije, izstopite iz povprečja ter navdušujte s svojim nastopom. Pri nas dajemo 100% garancijo na zadovoljstvo!

 

PRIJAVA

➡️ Dragi coachi, ste vedeli, da coaching supervizija šteje CPD pri EMCC Global in “core competencies” CCE točke pri obnavljanju vaših individuanih akreditacij (ACC, PCC in MCC) pri ICF!  

Jasna Knez, MCC, EIA SENIOR, ITCA, ESIA, je v začetku oktobra za ICF Turčija predstavila coaching supervizijo ICF coachem.

👉 Gre za partnerstvo refleksivnega dialoga, ki raziskuje številne odnose, ki zahtevajo vašo pozornost, kaj je v polju možne dinamike coaching situacije in potrebuje coachovo pozornost. Mikro vs makro, je bila ena od uporabljenih metafor. 

 

 

Ko smo resnično prisotni, se zgodi fenomen.

👉Fenomen je tisto, kar spoznamo kot svojo izkušnjo.

👉Zavedanje kako in kaj coachi slišimo v sistemu samega procesa določa uspešnost coachinga.

👉Razumevanje, da vprašanje pride iz povedanega, iz osebe, ki sedi pred nami, pa globino procesa.

❗️Koliko in če sploh, poznamo svoje nezavedne predsodke, prepričanja, svoje notranje dialoge, ki kreirajo nivo, kaj v resnici slišimo, opazimo, razumemo in kako ter kaj vprašamo? Vse to je del učenja coaching kompetenc. 

Ali pogosto doživite, da vas nekdo res iskreno posluša, doma ali v službi?

 

Večinoma dobim odgovor, da je to redkost.  Predvidevam, da zato, ker se običajno pogovarjamo med seboj in poslušamo izgovorjene besede in naša mnenja o tem, kar je bilo povedano, ali kako to vpliva na nas. Govorimo in si izmenjujemo ideje in misli. Mnogokrat delimo lastne izkušnje in občutke, tudi tiste intimne.

Čeprav so nas učili, da je »dober poslušalec« nekdo, ki je z nami, pozoren na to, kar govorimo, saj poslušanje namreč pomeni biti prisoten, biti »z«. Pa je v praksi to dostikrat težje, kot se zdi. A gre za veščino, ki se jo, če želimo, lahko vsi naučimo.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih