Samozavest in samopodoba

 

PREBERI ČLANEK  KOMPAS ZA SAMOCOACHING  in  MOŠKO ŽENSKI PRINCIP 

 

Delavnica za krepitev samozavesti in samopodobe je oblikovana za spodbujanje samozavedanja, spodbujanje pozitivne samopodobe, pozitivnega vrednotenja in s tem razvoju pozitivne identitete posameznika.

 

Namenjena je vsem tistim, ki se pogosto obremenjujejo s tem, kaj drugi mislijo o njih, vsem, ki se počutijo krive, ko rečejo »ne«, kakor tudi vsem, ki se v določenih situacijah počutijo nemočne in se pogosto trudijo ustreči drugim, zato tudi zelo težko izrazijo svoje mnenje ali ideje.

 

  1. Na delavnici se boste naučili, kako v sebi prebuditi zmagovalca znotraj sebe. Brez napihovanja ali lažnega prepričanja.
  2. Prebudili boste svoj arhetipski potencial s pomočjo  testiranja LA  
  3. Odvrgli bomo maske in presegli omejujoča prepričanja, ki vam stojijo na poti do polnejšega življenja.
  4. Uporabili bomo sistemske konstelacije in odpravili z omejujočimi prepičanji.
  5. Preokvirili bomo vaša prepričanja, da se boste znali odločiti ZASE.
  6. Ko sence ozavestimo, dovolimo, da svetloba pride na plano.
  7. Moj dnevnik uspeha.  

 

Gre za opolnomočenje, ko se soočite z nekaterimi najpomembnejšimi vprašanji v življenju,  in za to, kako dobiti moč in zavedanje lastne vrednosti.

Z izkustvenim delom in naprednimi tehnikami  pozitivne psihologije in jungovskega pristopa boste zagotovo zgradili trdno osnovo za odlično počutje in obvladovanje vaših ključnih področij v vašem življenju

(samozavedanje, pozitivna samopodoba, pozitivno samovrednotenje, identiteta, doseganje ciljev, asertivnost).

 

 

Učna metoda

Individualni pristop (analiza vedenja udeleženca , odpravljanje motečih vedenj, ustvarjanje novega vedenja).

Vse delavnice so izpeljane po metodah izkustvenega učenja, kar udeležencem omogoča aktivno sodelovanje ter odpira prostor za dialog, izmenjavo izkušenj in skupno iskanje rešitev na izzive, s katerimi se udeleženci soočajo pri vsakodnevnem delu.

Z uporabo različnih motivacijskih tehnik bomo udeležencem omogočili vpogled v njihov način delovanja, ki povzroča določena vedenje. Z razumevanjem lastnih vzorcev delovanja (razmišljanje, čustvovanje, energija, miselna naravnanost) jim bomo pomagali aktivirati njihove skrite potenciale za dosego želenih ciljev.

Učenje poteka celostno in sicer na nivojih: delovanje – fizično telo, identiteta oz. persona, način razmišljanja in strast oz. energija. Dodajamo pa tudi sistemski vidik.

Treniramo, vadimo in simuliramo različne življenske situacije, poslovne in privatne. Uporabljamo sistemske konstelacije, ki so odlično orodje vpogleda sistemov, ki delujejo na nas in polja, ki nas obkroža. Vse metode bodo preizkušene in aplicirane na realnost v organizacijah udeležencev. Pripravimo vam osebno ustrezne različne vaje in za namen treninga, vse  vaje takoj analiziramo in reflektiramo (diskretno) po metodi prej - potem.

Delo na lastnih primerih naredi delavnico bolj učinkovito, poglobljeno in transformativno. To pa prinaša konkretne rezultate in spreminja izzive v priložnosti.  

 

Prednost

Delo v majhni skupini, individualni pristop, intenzivno delo z veliko vaje, takojšna povratna informacija in usmerjenost v vaš napredek, vodi k večji motiviranosti, uvede učinkovite tehnike, ki izboljšajo komunikacijo z drugimi, odprava motečih in nezavednih vedenj posameznika z uporabo različnih tehnik/metod, analiza poustvarjenih situacij in ustvarjanje novega vedenja, diskretnost in individualni komunikacijski coaching ter vaša osebna komunikacijska analiza. Trening »osvobodi« osebne potenciale in vire notranje moči ter izboljša osebne in poslovne dosežke ter posledično rezultate.

 

Oblike

Individualni, skupinski , po dogovoru. 

Povpraševanje
Prepišite besedilo iz slike v polje
S klikom na gumb POŠLJI soglašate z našo politiko zasebnosti ter nameni zbiranja in obdelave osebnih podatkov.
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih