Stres.....

 

Dnevno se nam dogajajo spremembe v življenju, tako poslovno kot privatno, in vse se odražajo na različne načine, kot npr. stres, strah, izgorelost, slabi medsebojni odnosi, depresije, apatičnost...

Pravimo, da je potrebno stopiti iz cone udobja. In se zavedati svojega kroga vpliva. Dejstvo je, da če sami ne bomo pri sebi česa spremenili, ne moremo pričakovati drugačnih rezultatov, kot jih imamo.

 

Vsak delodajalec želi imeti zdrave, sposobne, vitalne, sproščene in odgovorne zaposlene. In vsak od nas si zagotovo želi najti ravnovesje med poslovnim in privatnim življenje. Zadihati.  

 

PREBERI ČLANEK  KOMPAS ZA SAMOCOACHING  in  MOŠKO ŽENSKI PRINCIP  in INTEGRALNO VODENJE in CILJI

 

Iz vsebine

 • Moj krog vpliva.
 • Trije centri.
 • Test nivoja stresa.
 • Obvladovanja stresa in trening sproščanja: preizkusili in osvojili boste preproste in učinkovite metode sproščanja in obvladovanja stresa; osvojili dihalno tehniko in  osnove meditacije in čuječnosti.
 • Zdrav način življenja in ravnovesje.
 • Gospodar svojega življenja.  
 • Metoda Kompas za samocoaching.
 • Tips and trips: preverjene rešitve.

 

 

Učna metoda

 

 1. Uporabljamo integralni in sistemski pristop.
 2. Delo poteka v majhnih skupinah. 
 3. Skupinski trening se usmerja na individualni pristop (analiza vedenja udeleženca , odpravljanje motečih vedenj, ustvarjanje novega vedenja).
 4. Vse delavnice so izpeljane po metodah izkustvenega učenja, kar vam udeležencem omogoča aktivno sodelovanje ter odpira prostor za dialog, izmenjavo izkušenj in skupno iskanje rešitev na izzive, s katerimi se soočate pri vsakodnevnem delu.
 5. Veliko praktičnega dela in konkretnih vaj, simulacij, študij primerov, simulacij in konstelacij.
 6. Z uporabo različnih komunikacijskih in motivacijskih tehnik vam bomo omogočili vpogled v vaš način delovanja, ki povzroča določena vedenje. Z razumevanjem lastnih vzorcev delovanja (razmišljanje, čustvovanje, energija, miselna naravnanost) vam bomo tako pomagali aktivirati vaše skrite potenciale za dosego želenih ciljev.
 7. Učenje poteka celostno in sicer na nivojih: delovanje – fizično telo, identiteta oz. persona, način razmišljanja in strast oz. energija. Dodajamo pa tudi sistemski vidik.
 8. Treniramo, vadimo in simuliramo različne življenjske situacije, poslovne in privatne. Uporabljamo sistemske konstelacije, ki so odlično orodje vpogleda sistemov, ki delujejo na nas in polja, ki nas obkroža.
 9. Vse metode bodo preizkušene in aplicirane na realnost v organizacijah vas udeležencev.
 10. Pripravimo vam osebno ustrezne različne vaje in za namen treninga, vaje posnamemo in takoj analiziramo & reflektiramo (diskretno) po metodi prej - potem.
 11. Delo na lastnih primerih naredi delavnico bolj učinkovito, poglobljeno in transformativno. To pa prinaša konkretne rezultate in spreminja izzive v priložnosti.  
 12. Zagotavljamo varno okolje, izkušene vrhunske trenerje, diskretnost in dajemo 100% garancijo na zadovoljstvo. 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih