Kdo smo

V Povej naGlas in Jungian Coaching Slovenija smo specializirani za razvoj človeških potencialov in celostno gradnjo posameznikovega komunikacijskega nastopa ter izboljševanje njegovih vodstvenih veščin. Vse to z vključevanjem različnih metod in tehnik, ki celostno nadgradijo posameznikovo vedenje in razmišljanje. Način dela v Povej naGlas temelji na izkustvenem učenju, razmišljanju izven okvirjev in prebujanju posameznikovega lastnega miselnega procesa ter njegove ustvarjalnosti, in sicer na treh ključnih nivojih:

 

▪ telo oz. delovanje ‒ spoznamo delovanje telesa in glasu ter se ju naučimo obvladovati,
▪ identiteta oz. notranje stanje ‒ naučimo se upravljati svoja emocionalna stanja na primeren način,
▪ um oz. način razmišljanja ‒ naučimo se pravilno sporočiti in podati informacijo, da jo sogovornik sprejme in razume.

 

Vsak posameznik/tim je izjemen. Naše poslanstvo je poiskati to izjemnost v vas in vam omogočiti, da vaši potenciali v vas tudi zaživijo in se udejanjijo.

 

Nenehno se trudimo in skrbimo za stalen osebni in strokovni razvoj ter napredek. S tem udeležencem ponudimo najnovejša znanja in dognanja vse od psihologije, andragogike, nevropsihologije, kreativnih pristopov, možganom prijaznega učenja do malo globljih, a učinkovitih tehnik coachinga in treninga. Stopiti iz cone udobja ni enostavno, vam pa zagotavljamo, da se začnejo po tem, ko naredite prvi korak, dogajati izjemne stvari.

 

Pomembno nam je, da z našo pomočjo dosežete konkretne rezultate in spremembe, zato stojimo za svojim delom. Dajemo 100-odstotno jamstvo na izvedbo, saj je vaš osebni napredek in rezultat tudi naš rezultat.

 

Ponujamo izobraževanja v slovenskem, hrvaškem ali angleškem jeziku.

 

Sledimo etičnim kodeksom krovnih organizacij:

  

 

 

Licencirana in certificirana poslovna, jungian coachinja in trenerka

Jasna Knez je licencirana in certificirana poslovna in timska coachinja, trenerka za komunikacijske in poslovne veščine ter razvoja timov. Je fascilitatorka, tudi Expressive Arts coachinja in master Jungian coachinja ter jungian coaching trenerka, supervizorka in mentorica.

 

Jasna poseduje široko paleto poslovnih izkušenj z globokim razumevanjem odnosov med ljudmi in na delovnem mestu, stilov vodenja in človeškega vedenja na sploh. Posameznikom & skupinam pomaga dosegati rezultate, ki jih želijo.  Pomaga jim pri odkrivanju in odpravljanju neproduktivnih in včasih celo destruktivnih vedenjskih vzorcev. Verjame, da sami ustvarjamo svojo realnost, zato se zanjo učenje nikoli ne konča. Prisega na izkustveno učenje in out of the box pristope. Da se premaknemo. Da resetiramo svoje miselne procese, spremenimo svoja omejujoča prepričanja in se zaženemo k akciji, da bi dejansko dosegli želene spremembe. Verjame v moč pozitivne energije in možnosti za boljšo prihodnost, z osredotočanjem na iskanje »pravih« rešitev.

 

Specializirala se je za transformacijski poslovni coaching v podjetjih in organizacijah, kjer uporablja sistemski pristop, Jungovo psihologijo in nove napredne pristope pri razvoju poslovnih potencialov posameznikov in organizacij. Vključuje  izkustveno učenje, konkretne praktične primere in izkušnje, predvsem pa četrto dimenzijo in »out of the box« rešitve.

 

Njena metoda dela je edinstvena, precizno razdelana kombinacija različnih modalitet, tehnik in metod, da izzove omejujoča prepričanja in potisne meje tistega, kar ljudje lahko resnično dosežejo in postanejo. Pretrese in strese. Transformira. 

Rada uporablja elemente igre vlog, sistemske konstelacije,  kreativne umetnostne tehnike, kvantne in sistemske pristope, kontaktne improvizacije ter embodied pristopa (delo s somatiko), ki jih črpa iz svojih bogatih znanj.   Da posameznik odloži maske, ki jih nosi in izrazi sebe in se spozna v svoji edinstvenosti. Obstaja ogromno metod a za vsakega posameznika & tim izbere tiste, ki bodo delovale glede na njegov značaj. 

Jasna je dinamična in kreativna oseba, radovedna, intuitivna a trdno na tleh. Predvsem pa z odprtim srcem deli svoje znanje.

 

Po izobrazbi sociologinja kadrovskega managementa je nadaljevala študij ekonomije. Na Academy of Executive Coaching, je pridobila naziv Executive Coach in Systemic Team Coaching je akreditirana pri mednarodni EMCC. Je tudi NLP Coach, potrjena pri INLAPTA in specialistka uporabe ekspresivnih tehnik Expressive Arts Coach (CEAC/T), in CEAT fascilitatorka. Je Jungian Master Coach ICF in Jungian Coaching Master Trainer, supervizorka ter mentorica.  Je tudi SDI moderatorka, PP in Points of You fascilitatorka ter Embodied coaching fascilitator.

 

Od leta 2015 je tudi del trenerske ekipe v mednarodnem timu akreditiranega coaching programa Jungian Coaching ICF in Expressive Arts Therapy in action (CEAT) z dr. Goren Barom na čelu.

Je tudi del trenerske ekipe ICF certificiranega coaching programa Expressive Arts in Coaching pri LMS Stars.

Je polnopravna članica European Mentoring & Coaching Council Croatia in Adriatic regiji in članica International Coach Federation, chapter Avstrija, katerim etičnim kodeksom sledi.

Licencirana in certificirana poslovna coachinja

Andreja Anžur Černič je licencirana in certificirana poslovna coachinja, trenerka vodstvenih kompetenc, master transakcijske analize, praktik BioEnergetic Performance Psychology, praktik Psych-k coach ter Expressive Arts Coach in fascilitatorka. Je tudi trenerka, predavateljica in svetovalka za vodenje. 

Predavatelj in trener, Jungian Coach

Gostujoči predavatelj in trener. Dr. Avi Goren-Bar je klinični in izobraževalni psiholog, zelo izkušen klinični terapevt, gestalt terapevt, certificiran in registriran terapevt ter tudi nadzornik in supervizor za intermodalno ekspresivno terapijo in mojster za uporabo psihologije z uporabo umetnosti »Expressive Arts Therapy« in psihodinamične terapije. Zaključil je tudi Jungian Psychology School Jeruzalem.  Je tudi organizacijski coach, specializiran za Jungian Coaching pristop, metodo, ki jo je razvil.

Trener in certificirani poslovni coach

Je poslovni coach (EMCC) in  Jungian coach in fascilitator, potrjen pri ICF, svoje izobraževanje pa nadaljuje na področju Expressive Arts Therapy/Coaching in embodied pristopa za delo z ljudmi. V užitek mu je raziskovanje starih znanj in tradicij, vse z namenom nadgradnje njegovih treningov. Izobraževal se je tudi na področju neuro in kvantne psihologije ter veščin trenerstva.

Njegovo vodilo je odprtost, izvirnost in kreativnost ter win-win razmišljanje. Pri tem je njegov moto: Delati prav! Delati za prave ljudi! Delati s pravimi ljudmi!

Trenerka in predavateljica

Maja Martina Merljak je leta 2006 diplomirala na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo (smer dramska igra in umetniška beseda) pri profesorju Dušanu Jovanoviću in profesorju Janezu Hočevarju. Je igralka, ki pooseblja izjemno energijo.

Gostujoči predavatelj in trener

"Pravijo, da je strah pred javnim nastopanjem na prvem mestu med človekovimi strahovi, celo pred smrtjo. Pridite in vsem, predvsem pa sebi, dokažite, da se ga da matirati v nekaj potezah. 
Opozorilo: nihče se še ni naučil dobro javno govoriti molče! Pri nas boste svoje povedali naGlas!"

Gostujoča predavateljica in trenerka

Pri programu Šola javnega nastopanja in komunikacjske preobrazbe sodelujemo z Anja Križnik Tomažin.

Anja je predavateljica, certificirana poslovna in komunikacijska coachinja ter SDI moderatorka in trenerka. 

Povpraševanje
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih