Kdo smo

V Povej naGlas in Jungian Coaching & Poslovni Coaching Slovenija smo specializirani za razvoj človeških potencialov in celostno gradnjo posameznikovega komunikacijskega nastopa ter izboljševanje njegovih vodstvenih veščin. Našo ekipo sestavljajo Jasna Knez, Marko Knez, Sami Bugay, Andreja Anžur Černič in Avi Goren Bar. Ker pa izvjajamo različne programe se povezujemo in občasno sodelujemo tudi z nekaterimi drugimi zunanjimi sodelavci, pri določenih programih.  

 

Razvijamo želena in potrebna vedenja in veščine, ki jih potrebujemo za uspešnejše poslovno in osebno življenje ter lastno realizacijo. Ustvarjamo priložnost, potopiti se v svet simbolnega jezika. Dati svojemu nezavednemu delu glas ter vključiti njegove uvide v naše zavestno življenje. S tem odkrivamo nekatere vidike naših slepih peg, naše senčne plati ali inferiorne funkcije in zmanjšujemo obrambne mehanizme. Pomagamo namreč odkrivati in odpravljati neproduktivne in včasih celo destruktivne vedenjske vzorce, da se posameznik spozna in razvije svoje želene potenciale. Zato tudi v procesu rasti napreduje hitreje in učinkoviteje! Vse to z vključevanjem različnih metod in tehnik, ki celostno nadgradijo posameznikovo vedenje.

 

Naš način dela temelji na izkustvenem učenju, razmišljanju izven okvirjev, holistični dimenziji in prebujanju posameznikovega lastnega miselnega procesa ter gradnje njegove osebne in poslovne odličnosti. Zato pa so izkušnja, praksa in integracija bistveni.  Učenje zato poteka na ključnih področjih, sistemsko in sicer:

  • telo oz. delovanje 
  • identiteta oz. notranje stanje 
  • um oz. način razmišljanja 
  • energija, ki nas poganja

 

Vsak posameznik/tim je izjemen. Naše poslanstvo je poiskati to izjemnost v vas in vam omogočiti, da vaši potenciali v vas tudi zaživijo in se udejanjijo.

 

Nenehno se trudimo in skrbimo za stalen osebni in strokovni razvoj ter napredek. S tem udeležencem ponudimo najnovejša znanja in dognanja vse od psihologije, andragogike, nevropsihologije, kreativnih pristopov, možganom prijaznega učenja do malo globljih, a učinkovitih tehnik coachinga in treninga. Stopiti iz cone udobja ni enostavno, vam pa zagotavljamo, da se začnejo po tem, ko naredite prvi korak, dogajati izjemne stvari.

 

Pomembno nam je, da z našo pomočjo dosežete konkretne rezultate in spremembe, zato stojimo za svojim delom. Dajemo 100-odstotno jamstvo na izvedbo, saj je vaš osebni napredek in rezultat tudi naš rezultat.

 

Ponujamo izobraževanja v slovenskem, hrvaškem ali angleškem jeziku.

 

Sledimo etičnim kodeksom krovnih organizacij:

  

 

 

Licencirana in certificirana poslovna, jungian coachinja in trenerka

Jasna Knez je akreditirana, licencirana in certificirana ICF in EMCC poslovna in timska coachinja. 

Je Master Jungian Coach in trenerka coaching veščin. Je tudi trenerka mehkih poslovnih veščin ter razvoja timov. Deluje tudi kot sistemska fasilitatorka, embodied coaching praktikant, CEAT specialist in Jungian coaching supervizorka in mentorica.

                

 

Jasna poseduje široko paleto poslovnih izkušenj z globokim razumevanjem odnosov med ljudmi in na delovnem mestu, stilov vodenja in človeškega vedenja na sploh. Posameznikom & skupinam pomaga dosegati rezultate, ki jih želijo.  Pomaga odkrivati in odpravljati neproduktivne in včasih celo destruktivne vedenjske vzorce. S coachingom in svetovanjem se ukvarja od leta 2007.

Specializirala se je za transformacijski vodstveni in poslovni coaching ter timski coaching v podjetjih in organizacijah, kjer uporablja sistemsko & integralno teorijo ter Jungovo psihologijo. Vključuje nove napredne pristope pri razvoju poslovnih potencialov posameznikov in organizacij. Zagotavlja izkustveno učenje, konkretne praktične primere in izkušnje, predvsem pa četrto dimenzijo. Da se premaknemo, resetiramo svoje miselne procese, spremenimo svoja omejujoča prepričanja in se zaženemo k akciji, da bi dejansko dosegli želene spremembe.

 

Njena metoda dela je edinstvena kombinacija različnih modalitet, tehnik in metod, da izzove omejujoča prepričanja in potisne meje tistega, kar ljudje lahko resnično dosežejo in postanejo. Pretrese in strese. Transformira. Rada uporablja elemente igre vlog, organizacijske konstelacije, kvantne in sistemske pristope, kontaktne improvizacije, embodied pristopa in integralne perspektive. Obstaja ogromno metod a za vsakega posameznika & tim izbere tiste, ki bodo delovale glede na njegov značaj. 

Jasna je dinamična in kreativna oseba, intuitivna a trdno na tleh. Predvsem pa z odprtim srcem deli svoje znanje. Verjame, da sami ustvarjamo svojo realnost, zato se zanjo učenje nikoli ne konča. Uči se od najboljših. Njen mentor pri timske coachingu je dr. David Clutterbuck, ustanovni član European Coaching & Mentoring Council in eminenca na področju coachinga, pri poslovnem in vodstvenem coachingu Sami Bugay MCC in Mentor Coach ter akreditator pri International Coach Federation ter dr. Avi  Goren Bar, ustanovitelj metodologije Jungian Coaching. 

 

Je del mednarodne trenerske ekipe v več ICF akreditiranih coaching in vodstvenih programih:
• Trenerka, mentorica in supervizorka  pri programu Jungian Coaching School akreditiran ACSTH - ICF, (Jungian Coaching School in dr. Avi Goren Bar)
• Trenerka, fasilitatorka in supervizorka pri Embody Integral Coaching & Leadership masterclass CCE – ICF. (Integral Coaching & Leadership Povej na Glas) 
• Trenerka in fasilitatorka pri Integral Coaching ACSTH – ICF. (KAdanismanlik)
• Trenerka in fasilitatorka v Expressive Arts Coaching CCE ICF - (LMSStars ).
• Fasilitatorka v Clinical Expressive Arts Therapy CEAT in dr. Avi Goren Bar

 

Po izobrazbi sociologinja kadrovskega managementa je nadaljevala študij ekonomije. Na Academy of Executive Coaching, je pridobila naziv Executive Coach in Sistemic Team Coach in je akreditirana pri mednarodni EMCC. Je tudi NLP Coach, potrjena pri INLAPTA in specialistka Expressive Arts Coach & therapy in CEAT fascilitatorka. Ima certifikacijo Coaching and Mentoring International za Team Coaching, pri David Clutterbucku. Je Jungian Master Coach ICF (mednarodna coaching zveza), Jungian Coaching Master Trainer, supervizorka ter mentorica.  Je tudi SDI moderatorka in trener (obe stopnji), Points of You fascilitatorka ter Embodied coaching fascilitator.

 

Je  polnopravna članica International Coaching Federation, kateremu etičnemu kodeksu sledi. 
Je tudi podpredsednica ICF Chapter Slovenia, ki je namreč prvo strokovno združenje za krepitev coaching poklica v Sloveniji podprt s strani mednarodne zveze coachev International Coach Federation.
Je tudi polnopravna članica European Mentoring & Coaching Council Croatia,  Adriatik regije.

 

Trener in certificirani poslovni coach

Je poslovni coach (EMCC) in  Jungian Master Coach in fascilitator, potrjen pri ICF, svoje izobraževanje pa nadgrajuje na področju Expressive Arts Therapy/Coaching, integralnega in embodied pristopa za delo z ljudmi.

V užitek mu je raziskovanje starih znanj in tradicij, vse z namenom nadgradnje njegovih treningov. Izobraževal se je tudi na področju neuro in kvantne psihologije ter veščin trenerstva.

Njegovo vodilo je odprtost, izvirnost in kreativnost ter win-win razmišljanje. Pri tem je njegov moto: Delati prav! Delati za prave ljudi! Delati s pravimi ljudmi!

Licenciran in certificiran poslovni coach in trener

Sami Bugay, gostujoči trener pri programi Integralni coaching in integralno vodenje. Je Master Certified Coach MCC-ICF, Registered ICF Mentor Coach, NCC - Certified Ontological Coach. Ima več kot 20 letne izkušnje na področju Coaching.  

Je izjemen coach in trener coaching veščin iz Istanbula, tudi cenjen član ICF. Bil je tudi predsednik ICF Chapter Turčija 2009 in kasneje prevzel predsedovanje v letih 2016-2018.

Leta 2008 je razvil in vodil projekt „Turški trenerji, ki podpirajo turške podjetnike“, ki je na mednarodni konferenci v Montrealu ICF International prejel nagrado „Local Spirit Global Presence“ s strani Mednarodne zveze coachev.

 

 

Predavatelj in trener, Jungian Coach

Gostujoči predavatelj in trener. Dr. Avi Goren-Bar je klinični in izobraževalni psiholog, zelo izkušen klinični terapevt, gestalt terapevt, certificiran in registriran terapevt ter tudi nadzornik in supervizor za intermodalno ekspresivno terapijo in mojster za uporabo psihologije z uporabo umetnosti »Expressive Arts Therapy« in psihodinamične terapije.

Zaključil je tudi Jungian Psychology School Jeruzalem.  Je tudi organizacijski coach, specializiran za Jungian Coaching pristop, metodo, ki jo je razvil sam.

Certificirana poslovna coachinja in trenerka

Andreja Anžur Černič je certificirana poslovna coachinja, trenerka vodstvenih kompetenc, master transakcijske analize, praktik BioEnergetic Performance Psychology, praktik  Psych-k coach, Expressive Arts Coach in  Jungian Master Coach. Je trenerka, predavateljica in svetovalka za mehke veščine in deluje tudi kot sistemska fasilitatorka.

Od leta 2007 deluje kot coach, mentor in svetovalec s poudarkom na mehkih veščinah vodenja. Kot mentorica sodeluje v podjetniški mreži CEED ter organizaciji na področju upravljanja človeških virov MEKS mentorstvo. 

 

Gostujoča trenerka in predavateljica

Pri programu Šola javnega nastopanja in komunikacjske preobrazbe sodelujemo z Majo Martino Merljak, kjer pokriva tretji modul, Aktivacija in glas.

 

Maja Martina Merljak je leta 2006 diplomirala na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo (smer dramska igra in umetniška beseda) pri profesorju Dušanu Jovanoviću in profesorju Janezu Hočevarju. Je igralka, ki pooseblja izjemno energijo.

Ustvarja na različnih področjih, zadnja leta intenzivno tudi na področju scenaristike. 

Maja Martina v okviru šole za retoriko in javno nastopanje Povej naGlas pokriva predmet Aktivacija in stres pri javnem nastopanju. 

Gostujoča predavateljica in trenerka

Pri programu Šola javnega nastopanja in komunikacjske preobrazbe sodelujemo z Anjo Križnik Tomažin, kjer pokriva prvi modul, Uvod v javno nastopanje. Anja je predavateljica, certificirana poslovna in komunikacijska coachinja ter SDI moderatorka in trenerka. 

Gostujoči predavatelj in trener

Pri programu Odličen javni nastop sodelujemo tudi z Boštjanom Romihom, ki pokriva vsebino retorika. 

 

Boštjan Romih je rojen  v Slovenj Gradcu. Obiskoval je jezikovno smer gimnazije v Celju, nato je šolanje nadaljeval na Filozofski fakulteti v Ljubljani, kjer je študiral ruščino in splošno jezikoslovje. Leta 1999 ga je fakulteta kot lektorja slovenskega jezika poslala v rusko mesto Perm na tamkajšnjo Državno univerzo, kjer je ruske študente tudi poučeval slovenščine. 


S trenerstvom javnega nastopanja se ukvarja že šest let. Je specialist za glas in paraverbalno komunikacijo. Pridobil je tudi naziv NLP Praktik. (Andragoški praktikum) in v okviru šole Povej naGlas pokriva predmetnik javno nastopanje in govorništvo. 

 

Povpraševanje
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih