Kdo smo

V Povej naGlas in Jungian Coaching Slovenija smo specializirani za razvoj človeških potencialov in celostno gradnjo posameznikovega komunikacijskega nastopa ter izboljševanje njegovih vodstvenih veščin. Vse to z vključevanjem različnih metod in tehnik, ki celostno nadgradijo posameznikovo vedenje in razmišljanje. Način dela v Povej naGlas temelji na izkustvenem učenju, razmišljanju izven okvirjev in prebujanju posameznikovega lastnega miselnega procesa ter njegove ustvarjalnosti, in sicer na treh ključnih nivojih:

 

▪ telo oz. delovanje spoznamo delovanje telesa in glasu ter se ju naučimo obvladovati,
▪ identiteta oz. notranje stanje naučimo se upravljati svoja emocionalna stanja na primeren način,
▪ um oz. način razmišljanja naučimo se pravilno sporočiti in podati informacijo, da jo sogovornik sprejme in razume.

 

Vsak posameznik/tim je izjemen. Naše poslanstvo je poiskati to izjemnost v vas in vam omogočiti, da vaši potenciali v vas tudi zaživijo in se udejanjijo.

 

Nenehno se trudimo in skrbimo za stalen osebni in strokovni razvoj ter napredek. S tem udeležencem ponudimo najnovejša znanja in dognanja vse od psihologije, andragogike, nevropsihologije, kreativnih pristopov, možganom prijaznega učenja do malo globljih, a učinkovitih tehnik coachinga in treninga. Stopiti iz cone udobja ni enostavno, vam pa zagotavljamo, da se začnejo po tem, ko naredite prvi korak, dogajati izjemne stvari.

 

Pomembno nam je, da z našo pomočjo dosežete konkretne rezultate in spremembe, zato stojimo za svojim delom. Dajemo 100-odstotno jamstvo na izvedbo, saj je vaš osebni napredek in rezultat tudi naš rezultat.

Ponujamo izobraževanja v slovenskem, hrvaškem ali angleškem jeziku.

 

Sledimo etičnemu kodeksu krovne organizacije:

  

 

 

Jasna Knez je licencirana in certificirana poslovna in timska coachinja, trenerka za komunikacijske veščine, trenerka poslovnih veščin in vodenja ter trenerka za razvoj timov, jungian coaching trener in jungian coaching supervizorka ter svetovalka za komunikacijski management in veščine vodenja.

Gostujoči predavatelj. Dr. Avi Goren-Bar je klinični in izobraževalni psiholog, zelo izkušen klinični terapevt, gestalt terapevt, certificiran in registriran terapevt ter tudi nadzornik in supervizor za intermodalno ekspresivno terapijo in mojster za uporabo psihologije z uporabo umetnosti »Expressive Arts Therapy« in psihodinamične terapije. 

Andreja Anžur Černič je licencirana in certificirana poslovna coachinja, trenerka vodstvenih kompetenc, master transakcijske analize, praktik BioEnergetic Performance Psychology, praktik Psych-k coach ter Expressive Arts Therapist/Coach in trenerka, predavateljica in svetovalka za vodenje. 

Marko Knez je kemik, ki je v periodni sistem elementov postavil nov element »dogodki«.  Njegove izkušnje so izjemno bogate, saj zajemajo vse vrste dogodkov, od najzahtevnejših protokolarnih, velikih, umetniških in nenavadnih do preprostih, prijetnih sprejemov. To je kemija, mešanje emocij, različnih zgodb in tržnih ciljev, ljudi in okusov, medijev in odrskih predstav ‒ snovi, iz katerih so stkani dogodki. 

Tine Papič že več let deluje kot jungovski psihoanalitik z dovoljenjem mednarodne zveze za analitično psihologijo v privatni praksi v okviru odprtega inštituta za psihotrerapijo.  Je tudi Jungian Coach in predavatelj v okviru Jungian Coaching programa, občasno predava analitično psihologijo in psihoanalizo na inštitutu IPAL in tudi SFU ter sodeluje s zavodom Etnika kot strokovnjak na področju zasvojenosti mladih z igrami na srečo.

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih