Kdo smo

V Povej naGlas - Razvoj poslovnih in coaching veščin smo specializirani za razvoj človeških potencialov in celostno gradnjo posameznikovega komunikacijskega nastopa, izboljševanje njegovih vodstvenih veščin in razvoj coaching veščin ter coaching miselnost. 

Združujemo razvoj poslovnih veščin (Povej naGlas, Integralni vodstveni Coaching &  Jungian Coaching).

Razvijamo želena in potrebna vedenja in veščine, ki jih potrebujemo za uspešnejše poslovno in osebno življenje ter lastno realizacijo. Ustvarjamo priložnost, potopiti se v svet simbolnega jezika. Dati svojemu nezavednemu delu glas ter vključiti njegove uvide v naše zavestno življenje. S tem odkrivamo nekatere vidike naših slepih peg, naše senčne plati ali inferiorne funkcije in zmanjšujemo obrambne mehanizme.

Pomagamo namreč odkrivati in odpravljati neproduktivne in včasih celo destruktivne vedenjske vzorce, da se posameznik spozna in razvije svoje želene potenciale. Zato tudi v procesu rasti napreduje hitreje in učinkoviteje! Vse to z vključevanjem različnih metod in tehnik, ki celostno nadgradijo posameznikovo vedenje.

S svojimi transformacijskimi programi in najsodobnejšimi pristopi razvijamo odlične vodje in coache.  

 

Naš način dela temelji na izkustvenem učenju, razmišljanju izven okvirjev, holistični dimenziji in prebujanju posameznikovega lastnega miselnega procesa ter gradnje njegove osebne in poslovne odličnosti. Zato pa so izkušnja, praksa in integracija bistveni.  Učenje zato poteka na ključnih področjih, sistemsko in sicer:

  • telo oz. delovanje, 
  • identiteta oz. notranje stanje, 
  • um oz. način razmišljanja, 
  • energija, ki nas poganja,
  • sistemi, ki vplivajo na nas.

 

Smo edini v Sloveniji, ki ponujamo mednarodno akreditirane coaching & vodstvene programe na vseh treh stopnjah akreditacije, pri mednarodni zvezi za coaching ICF (International Coach Federation) in tudi edini v regiji z akreditacijo Practitioner EQA + EIA.

  1.  Integralni Vodstveni Coaching v sodelovanju z The Integral Institute 
  2.  in 
  3.  in   Embody your Coaching Wisdom - avtorski program Povej naGlas

Smo tudi aktiven podpornik ICF Charter Chapter Slovenia, kjer delimo svoja znanja in pomagamo pri osveščanju in razvoju coaching profesije v Sloveniji.  

 

Verjamemo, da je vsak posameznik&tim izjemen. Naše poslanstvo je poiskati to izjemnost v vas in vam omogočiti, da vaši potenciali v vas tudi zaživijo in se udejanjijo.

 

Nenehno se trudimo in skrbimo za stalen osebni in strokovni razvoj ter napredek. S tem udeležencem ponudimo najnovejša znanja in dognanja vse od psihologije, andragogike, nevropsihologije, kreativnih pristopov, možganom prijaznega učenja do malo globljih, a učinkovitih tehnik coachinga in treninga. Stopiti iz cone udobja ni enostavno, vam pa zagotavljamo, da se začnejo po tem, ko naredite prvi korak, dogajati izjemne stvari.

 

Ker izvjajamo različne programe, tako interne kot mednarodne, se poleg redne ekipe, ki sestavlja naš tim povezujemo in pri določenih programih sodelujemo tudi z nekaterimi drugimi zunanjimi sodelavci (redni ali občasni partnerji), ki so priznani strokovnjaki na svojih področjih.  

 

Pomembno nam je, da z našo pomočjo dosežete konkretne rezultate in spremembe, zato stojimo za svojim delom. Dajemo 100-odstotno jamstvo na izvedbo, saj je vaš osebni napredek in rezultat tudi naš rezultat.

 

Ponujamo izobraževanja v slovenskem, hrvaškem, srbskem ali angleškem jeziku.

 

Sledimo etičnim kodeksom krovnih organizacij, katerih certificirani coachi in člani smo:

  

 

 

Jasna Knez je profesionalna certificirana vodstvena in timska coachinja, z individualno akreditacijo pri obeh svetovnih mrežah, pri ICF  (Mednarodna zveza za coaching) - MCC (mojstrica certificirana coachinja) in EMCC  (Evropski svet za coaching in mentorstvo) - EIA Senior (Senior praktik nagrada) in ITCA Practitioner Team Coach. Je tudi individualno akreditirana coaching & mentoring supervizorka z ESIA nagrado, vpisana v mednarodni register coachev, mentorjev in supervizorjev. V Sloveniji je prva in trenutno edina nosilka individualnih akreditacij profesionalnega coacha in supervizorja, pri obeh strokovnih mrežah.  

Je trenerka mehkih poslovnih veščin ter razvoja timov. Deluje kot poslovni in sistemski timski coach, Jungian Master in integrativni coach. Je trenerka coaching veščin, coaching mentorica in supervizorka, fasilitatorka razvoja coaching kulture in sistemov kot sistemski organizacijski konstelator in fasilitator. 

                              

Kot podpredsednica ICF Chapter Slovenija aktivno podpira trajnostno rast in razvoj coaching poklica na naših tleh.  Sodeluje s številnimi klienti in timi, doma in v tujini, in jim pomaga pri njihovi preobrazbi; dvigu zaupanja in transformaciji komunikacije, visoke učinkovitosti, iskanju ravnovesja ter vpeljevanju coaching kulture. Njena strast je, kot sama rada reče premikati meje znotraj sebe in odkrivati neizkoriščene potenciale z ustvarjanjem varnega prostora za transformacijo.

   

Je certificirani in akreditirani profesionalni certificirani coach PCC, C.P.I.C. Integralni Coach, poslovni coach in Jungian Master Coach ter fasilitator, potrjen pri mednarodni zvezi za coaching - ICF

Je tudi CEAT specialist in Embodiment Coaching praktikant, svoje izobraževanje  pa nadaljuje na področju integralnega in somatskega pristopa za delo z ljudmi. V užitek mu je raziskovanje starih znanj in tradicij, vse z namenom nadgradnje njegovih treningov. Izobraževal se je tudi na področju neuro in kvantne psihologije ter veščin trenerstva. Njegovo vodilo je odprtost, izvirnost in kreativnost ter win-win razmišljanje. Pri tem je njegov moto: Delati prav! Delati za prave ljudi! Delati s pravimi ljudmi! 

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih