Kdo smo

V Povej naGlas - Razvoj poslovnih in coaching veščin smo specializirani za razvoj človeških potencialov in celostno gradnjo posameznikovega komunikacijskega nastopa, izboljševanje njegovih vodstvenih veščin in razvoj coaching veščin ter coaching miselnost. 

Združujemo razvoj poslovnih veščin (Povej naGlas, Integralni vodstveni Coaching &  Jungian Coahcing).

Razvijamo želena in potrebna vedenja in veščine, ki jih potrebujemo za uspešnejše poslovno in osebno življenje ter lastno realizacijo. Ustvarjamo priložnost, potopiti se v svet simbolnega jezika. Dati svojemu nezavednemu delu glas ter vključiti njegove uvide v naše zavestno življenje. S tem odkrivamo nekatere vidike naših slepih peg, naše senčne plati ali inferiorne funkcije in zmanjšujemo obrambne mehanizme.

Pomagamo namreč odkrivati in odpravljati neproduktivne in včasih celo destruktivne vedenjske vzorce, da se posameznik spozna in razvije svoje želene potenciale. Zato tudi v procesu rasti napreduje hitreje in učinkoviteje! Vse to z vključevanjem različnih metod in tehnik, ki celostno nadgradijo posameznikovo vedenje.

S svojimi transformacijskimi programi in najsodobnejšimi pristopi razvijamo odlične vodje in coache.  

 

Naš način dela temelji na izkustvenem učenju, razmišljanju izven okvirjev, holistični dimenziji in prebujanju posameznikovega lastnega miselnega procesa ter gradnje njegove osebne in poslovne odličnosti. Zato pa so izkušnja, praksa in integracija bistveni.  Učenje zato poteka na ključnih področjih, sistemsko in sicer:

  • telo oz. delovanje, 
  • identiteta oz. notranje stanje, 
  • um oz. način razmišljanja, 
  • energija, ki nas poganja,
  • sistemi, ki vplivajo na nas.

 

Smo edini v Sloveniji, ki ponujamo mednarodno akreditirane coaching & vodstvene programe na vseh stopnjah; ACTP, ACSTH in CCE pri mednarodni zvezi za coaching ICF (International Coach Federation).

Smo tudi podpornik ICF Chapter Slovenia, kjer delimo svoja znanja in pomagamo pri osveščanju in razvoju coaching profesije v Sloveniji.  

 

Ker izvjajamo različne programe tako interne kot mednarodne, se poleg redne ekipe, ki sestavlja naš tim povezujemo in pri določenih programih sodelujemo tudi z nekaterimi drugimi zunanjimi sodelavci (redni ali občasni partnerji), ki so priznani strokovnjaki na svojih področjih.  

 

Verjamemo, da je vsak posameznik&tim izjemen. Naše poslanstvo je poiskati to izjemnost v vas in vam omogočiti, da vaši potenciali v vas tudi zaživijo in se udejanjijo.

 

Nenehno se trudimo in skrbimo za stalen osebni in strokovni razvoj ter napredek. S tem udeležencem ponudimo najnovejša znanja in dognanja vse od psihologije, andragogike, nevropsihologije, kreativnih pristopov, možganom prijaznega učenja do malo globljih, a učinkovitih tehnik coachinga in treninga. Stopiti iz cone udobja ni enostavno, vam pa zagotavljamo, da se začnejo po tem, ko naredite prvi korak, dogajati izjemne stvari.

 

Pomembno nam je, da z našo pomočjo dosežete konkretne rezultate in spremembe, zato stojimo za svojim delom. Dajemo 100-odstotno jamstvo na izvedbo, saj je vaš osebni napredek in rezultat tudi naš rezultat.

 

Ponujamo izobraževanja v slovenskem, hrvaškem ali angleškem jeziku.

 

Sledimo etičnim kodeksom krovnih organizacij, katerih certificirani coachi in člani smo:

  

 

 

Jasna Knez je certificirana, licencirana in individualno akreditirana tako pri ICF in EMCC kot poslovna, sistemska in timska coachinja. V Sloveniji je prva in trenutno edina nosilka individualnih akreditacij profesionalnega coacha tako pri mednarodni (ICF) in evropski (EMCC GLOBAL) zvezi za coaching. 

Je trenerka mehkih poslovnih veščin ter razvoja timov. Deluje tudi kot mojstrica Jungian coachinja in trenerka coaching veščin in supervizorka, sistemska fasilitatorka in vodstvena coachinja, timska sistemska coachinja, ECP, CEAT specialist in mentorica. 

                            

 

Jasna poseduje široko paleto poslovnih izkušenj z globokim razumevanjem odnosov med ljudmi in na delovnem mestu, stilov vodenja in človeškega vedenja na sploh. Posameznikom & skupinam pomaga dosegati rezultate, ki jih želijo. Pomaga odkrivati in odpravljati neproduktivne in včasih celo destruktivne vedenjske vzorce. S coachingom in svetovanjem se ukvarja od leta 2008.

Specializirala se je za transformacijski vodstveni in poslovni coaching ter timski coaching v podjetjih in organizacijah, kjer uporablja sistemsko & integralno teorijo ter elemente jungove psihologije. Vključuje nove napredne pristope pri razvoju poslovnih potencialov posameznikov in organizacij. Zagotavlja izkustveno učenje, konkretne praktične primere in izkušnje, predvsem pa četrto dimenzijo. Da se premaknemo, resetiramo svoje miselne procese, spremenimo svoja omejujoča prepričanja in se zaženemo k akciji, da bi dejansko dosegli želene spremembe.

 

O sebi pove: " Moje poslanstvo je, da vas podprem in opolnomočim pri razvijanju želenih in potrebnih vedenj & veščin, ki jih potrebujete za uspešnejše poslovno in osebno življenje ter lastno realizacijo.

Za vas namreč ustvarim zaupanja vredno, varno okolje in priložnosti, da pogledate na situacije sistemsko, se potopite v svet simbolnega jezika in date vašemu nezavednemu delu Glas. S tem vključite celostne vidike in uvide v vaše zavestno življenje. Tako skupaj odkrivamo tiste slepe pege, senčne plati ali inferiorne funkcije ter vse skrite dinamike v sistemu in zmanjšujemo vaše obrambne mehanizme, da se omogočijo vsi pogoji, za želeno transformacijo in vaš napredek.

Pomagam in podprem vas pri odkrivanju in odpravljanju neproduktivnih in včasih celo destruktivnih vedenjskih & delovnih vzorcev, spoznavanju in soočanju s strahovi, da se bolje spoznate in razvijete svoje želene potenciale in vse tiste poslovne veščine, ki jih potrebujete. S tem v procesu vaše osebne in poslovne rasti napredujete  hitreje in učinkoviteje!

Prepričana sem namreč, da je vsak od nas diamant. In nebrušen diamant lahko z malo prave podpore, usmeritve in zavedanja hitro postane najbolj občudovan! Obljubim, da dobro brusim diamante, kajti vaš uspeh in napredek je tisto, kar omogoča, da mi zapoje srce. "

 

Je poslovni coach (EMCC) in Jungian Master Coach ter fascilitator, potrjen pri ICF,  je tudi CEAT specialist in Embodiment Coaching praktikant, svoje izobraževanje pa nadaljuje na področju integralnega in somatskega pristopa za delo z ljudmi.

V užitek mu je raziskovanje starih znanj in tradicij, vse z namenom nadgradnje njegovih treningov. Izobraževal se je tudi na področju neuro in kvantne psihologije ter veščin trenerstva.

Njegovo vodilo je odprtost, izvirnost in kreativnost ter win-win razmišljanje. Pri tem je njegov moto: Delati prav! Delati za prave ljudi! Delati s pravimi ljudmi!

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih