Marko Knez - Trener & Coach vsi programi

Marko Knez je odličen poznavalec event managementa, strokovnjak za interno in eksterno komuniciranje, trener z izkušnjami iz poslovnega sveta in s področja vodenja. Je poslovni coach. Deluje kot I.C. Integralni coach in  Jungian Master Coach ter fascilitator, potrjen pri ICF.  Je tudi CEAT specialist in Embodiment Coaching praktikant. 

Svoje izobraževanje nadaljuje na področju integralnega in somatskega pristopa za delo z ljudmi.

 

V užitek mu je raziskovanje starih znanj in tradicij, vse z namenom nadgradnje njegovih treningov. Izobraževal se je tudi na področju neuro in kvantne psihologije ter veščin trenerstva.

 

V dobrih dveh desetletjih dela v event managementu in odnosih z javnostmi se je izuril v ustvarjanju in pripovedovanju nepozabnih zgodb, javnem nastopanju, delu pod velikim pritiskom časa in hitro spreminjajočih se okoliščin. Njegove izkušnje so izjemno bogate, saj zajemajo vse vrste dogodkov, od najzahtevnejših protokolarnih, velikih, umetniških in nenavadnih do preprostih, prijetnih sprejemov. To je kemija, mešanje emocij, različnih zgodb in tržnih ciljev, ljudi in okusov, medijev in odrskih predstav ‒ snovi, iz katerih so stkani dogodki.

 

Pri svojem delu in s številnimi izobraževanji doma in v tujini si je pridobil veščine s področja vodenja, ki vključujejo vodenje timov ožjih in zunanjih sodelavcev, motiviranje, delegiranje in delovanje v kriznih situacijah. Aktivno je sodeloval tudi z inštitutom za učeča se podjetja v vlogi zunanjega svetovalca, sodeloval je tudi kot predavatelj na PR-šoli pri nas in v tujini, mnogih konferencah sodobnega managementa in odnosov z javnostmi. Izobraževal se je tudi na področju nevro in kvantne psihologije ter veščin trenerstva.

Zadnja leta se intenzivno ukvarja z razvojem delovanja človeka in raziskuje področja delovanja psihe in motivov globine. Je tudi poslovni in Jungian Coach, Embodiment Coach in CEAT in praktik.

Je del mednarodne trenerske ekipe v več ICF akreditiranih coaching in vodstvenih programih:
• Trener in fasilitator  pri programu Jungian Coaching School akreditiran ACSTH - ICF, (Jungian Coaching School in dr. Avi Goren Bar)
• Trener, fasilitator in supervizor pri Embody Integral Coaching & Leadership masterclass CCE – ICF. (Integral Coaching & Leadership Povej na Glas) 

 

Začel je v B51 na Gerbičevi, nato pa se je po skoraj desetih letih kot partner odločil za samostojno pot. Leta 2001 je ustanovil lastno podjetje, ki se profesionalno ukvarja z event managementom. V letu 2003 je iz prazne hale realiziral svojo vizijo in postavil nov trend zabave. Je namreč ustanovitelj blagovne znamke Cvetličarna, ki se je proslavila z najboljšimi koncerti daleč naokrog. TNT, Alan Ford, Cvetličarna. Strukturo podjetja in njegov informacijski sistem je nadgrajeval in razvijal ves čas. Njegovo vodilo je odprtost, izvirnost in kreativnost ter win-win razmišljanje. Pri tem je njegov moto: Delati prav! Delati za prave ljudi! Delati s pravimi ljudmi!

Obožuje raziskovanje! V užitek mu je, če lahko meša okuse po trenutnem navdihu in mimo ustaljenih receptov.

Je polnopravni člani European Mentoring & Coaching Council, EMCC Hrvaška ter član International Coach Federation kateremu etičnemu kodeksu sledi,

 
 

PRIJAVA
Plačilo na obroke: DA NE
Zavezanec za DDV: DA NE
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih