Jasna Knez - Trenerka & Coach vsi programi

Jasna Knez je akreditirana in certificirana poslovna, sistemska in timska coachinja pri ICF in EMCC

Je vodstvena coachinja, coaching trenerka in mentorica ter mojstrica trenerka za komunikacijske in vodstvene veščine ter razvoja timov.  Je tudi Master Jungian Coach in coaching trenerka ter supervizorka, sistemska fasilitatorka ter EACT specialist. Svoje znanje izpopolnjuje na področju sistemskih postavitev in integralne perspektive v vodenju.

              

 

Jasna poseduje široko paleto poslovnih izkušenj z globokim razumevanjem odnosov med ljudmi in na delovnem mestu, stilov vodenja in človeškega vedenja na sploh. Posameznikom & skupinam pomaga dosegati rezultate, ki jih želijo.  Pomaga odkrivati in odpravljati neproduktivne in včasih celo destruktivne vedenjske vzorce.

Specializirala se je za transformacijski vodstveni in poslovni coaching ter timski coaching v podjetjih in organizacijah, kjer uporablja sistemsko & integralno teorijo ter Jungovo psihologijo. Vključuje nove napredne pristope pri razvoju poslovnih potencialov posameznikov in organizacij. Zagotavlja izkustveno učenje, konkretne praktične primere in izkušnje, predvsem pa četrto dimenzijo. Da se premaknemo, resetiramo svoje miselne procese, spremenimo svoja omejujoča prepričanja in se zaženemo k akciji, da bi dejansko dosegli želene spremembe.

Njena metoda dela je edinstvena kombinacija različnih modalitet, tehnik in metod, da izzove omejujoča prepričanja in potisne meje tistega, kar ljudje lahko resnično dosežejo in postanejo. Pretrese in strese. Transformira. Rada uporablja elemente igre vlog, organizacijske konstelacije, kvantne in sistemske pristope, kontaktne improvizacije, embodied pristopa in integralne perspektive. Obstaja ogromno metod a za vsakega posameznika & tim izbere tiste, ki bodo delovale glede na njegov značaj. 

Jasna je dinamična in kreativna oseba, intuitivna a trdno na tleh. Predvsem pa z odprtim srcem deli svoje znanje. Verjame, da sami ustvarjamo svojo realnost, zato se zanjo učenje nikoli ne konča. Uči se od najboljših. Njen mentor pri timske coachingu je dr. David Clutterbuck, ustanovni član European Coaching & Mentoring Council in eminenca na področju coachinga, supervizorka za EMCC akreditacijo Irena Antolić, pri poslovnem in vodstvenem coachingu ICF pa Sami Bugay MCC in Mentor Coach kot tudi akreditator pri International Coach Federation.

Na področju jungovskega coachinga pa dr. Avi  Goren Bar, ustanovitelj metodologije Jungian Coaching. 

 

Je del mednarodne trenerske ekipe v več ICF akreditiranih coaching in vodstvenih programih:
• Trenerka, mentorica in supervizorka  pri programu Jungian Coaching School akreditiran ACSTH - ICF, (Jungian Coaching School by dr. Avi Goren Bar)
• Trenerka, fasilitatorka in supervizorka pri Embody your Coaching & Leadership wisdom masterclass CCE – ICF. (Integral Coaching & Leadership Povej na Glas) 
• Fasilitatorka pri Integral Coaching ACSTH – ICF. (KAdanismanlik)

• Practikum Leed Fasilitator pri Team Coaching (Global Team Coaching Institute - GTCI)
• Trenerka in fasilitatorka v Expressive Arts Coaching CCE ICF - (LMSStars ).
• Fasilitatorka v Clinical Expressive Arts Therapy CEAT program dr. Avi Goren Bar

Po izobrazbi sociologinja kadrovskega managementa je nadaljevala študij ekonomije. Na Academy of Executive Coaching, je pridobila naziv Executive Coach in Sistemic Team Coach in je akreditirana pri mednarodni EMCC. Je tudi NLP Coach, potrjena pri INLAPTA in specialistka Expressive Arts Coach & therapy in CEAT fascilitatorka. Ima certifikacijo Coaching and Mentoring International za Team Coaching, pri David Clutterbucku. Je Jungian Master Coach ICF (mednarodna coaching zveza), Jungian Coaching Master Trainer, supervizorka ter mentorica.  Je tudi SDI moderatorka in trener (obe stopnji), Points of You fascilitatorka ter Embodied coaching fascilitator.

Je  polnopravna članica International Coaching Federation, kateremu etičnemu kodeksu sledi. 
Je tudi podpredsednica ICF Chapter Slovenia, ki je namreč prvo strokovno združenje za krepitev coaching poklica v Sloveniji podprt s strani mednarodne zveze coachev International Coach Federation.
Je tudi polnopravna članica European Mentoring & Coaching Council Croatia,  Adriatik regije.

 

PRIJAVA
Plačilo na obroke: DA NE
Zavezanec za DDV: DA NE
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih