Kdo smo

V Povej naGlas in Jungian Coaching Slovenija smo specializirani za razvoj človeških potencialov in celostno gradnjo posameznikovega komunikacijskega nastopa ter izboljševanje njegovih vodstvenih veščin. Vse to z vključevanjem različnih metod in tehnik, ki celostno nadgradijo posameznikovo vedenje in razmišljanje. Način dela v Povej naGlas temelji na izkustvenem učenju, razmišljanju izven okvirjev in prebujanju posameznikovega lastnega miselnega procesa ter njegove ustvarjalnosti, in sicer na treh ključnih nivojih:

 

▪ telo oz. delovanje ‒ spoznamo delovanje telesa in glasu ter se ju naučimo obvladovati,
▪ identiteta oz. notranje stanje ‒ naučimo se upravljati svoja emocionalna stanja na primeren način,
▪ um oz. način razmišljanja ‒ naučimo se pravilno sporočiti in podati informacijo, da jo sogovornik sprejme in razume.

 

Vsak posameznik/tim je izjemen. Naše poslanstvo je poiskati to izjemnost v vas in vam omogočiti, da vaši potenciali v vas tudi zaživijo in se udejanjijo.

 

Nenehno se trudimo in skrbimo za stalen osebni in strokovni razvoj ter napredek. S tem udeležencem ponudimo najnovejša znanja in dognanja vse od psihologije, andragogike, nevropsihologije, kreativnih pristopov, možganom prijaznega učenja do malo globljih, a učinkovitih tehnik coachinga in treninga. Stopiti iz cone udobja ni enostavno, vam pa zagotavljamo, da se začnejo po tem, ko naredite prvi korak, dogajati izjemne stvari.

 

Pomembno nam je, da z našo pomočjo dosežete konkretne rezultate in spremembe, zato stojimo za svojim delom. Dajemo 100-odstotno jamstvo na izvedbo, saj je vaš osebni napredek in rezultat tudi naš rezultat.

 

Ponujamo izobraževanja v slovenskem, hrvaškem ali angleškem jeziku.

 

Sledimo etičnim kodeksom krovnih organizacij:

  

 

 

Licencirana in certificirana trenerka in poslovni coach

Jasna Knez je licencirana in certificirana poslovna in timska coachinja, trenerka za komunikacijske veščine, trenerka poslovnih veščin in vodenja ter trenerka za razvoj timov, jungian coaching supervizorka in mentorica ter svetovalka za komunikacijski management in veščine vodenja.

 

Po izobrazbi diplomirana sociologinja kadrovskega managementa je nadaljevala magistrski študij ekonomije. Na Academy of Executive Coaching, ki je potrjena pri mednarodni EMCC, je pridobila naziv Executive Coach in Sistemic Team Coach. Je tudi NLP Coach, potrjena pri INLAPTA in specialistka uporabe ekspresivnih tehnik Expressive Arts Coach (CEAT), CEAT fascilitatorka. Je Jungian Coach potrjena pri mednarodni ICF in Jungian Coach Master Trainer ter mentor.  Je tudi SDI moderatorka in Points of You praktik / fascilitator.

 

Od leta 2015 je trenerka v mednarodnem timu akreditiranega vodstvenega programa Jungian Coaching ICF z dr. Avijem Goren-Barom, in Expressive Arts Therapy and Coaching (CEAT) fascilitatorka. Programa CEAT in Jungian Coaching se izvajata v petih državah (Izraelu, Turčiji, Grčiji, Sloveniji in na Hrvaškem).  Je tudi del trenerske ekipe ICF certificiranega programa  Expressive Arts in Coaching pri LMSStars Turčija.

 

Za svoj strokovni razvoj skrbi z rednimi izobraževanji tako doma kot v tujini na osebni in na poslovni ravni.

Svojo poslovno pot je začela graditi v korporacijah Everet International in Promands, nato je delovala v zasebnem sektorju na področju komunikacijskega managementa, produkcije in medijev. Je strokovnjakinja za komuniciranje, trenerka z izkušnjami iz poslovnega sveta in s področja vodenja. Pri svojem delu je človek iz ozadja, saj je oseba, ki spremlja govorce do odra in poskrbi, da so nastopi v skladu z normativi, ki jih žanr zahteva.

 

Njen način dela je zelo raznolik in edinstven. Pri svojem delu uporablja različne metode in pristope, ki jih črpa iz svojih bogatih znanj. Uporablja različne modalitete, tehnike in metode treninga ter cocahinga z namenom krepitve klientovega lastnega edinstvenega vedenja in razmišljanja. Rada uporablja tudi elemente igre, kreativne umetnostne tehnike in kontaktne improvizacije. Predvsem pa zagovarja pristope, ki gredo globlje, da se posameznik zna ustaviti, odložiti maske, ki jih nosi in izrazi sebe, ter spozna svoja omejujoča prepričanja.  Obstaja ogromno metod a za vsakega posameznika izbere tiste, ki bodo delovale glede na njegov značaj.

Potopiti se v sočloveka je njena strast in to delo opravlja odprtega srca. Iskreno namreč verjame, da sta v vsakem človeku potencial in odličnost, njena strast pa je omogočiti posameznikom to poiskati, razviti in živeti. Razumevanje širšega konteksta ji daje možnost, da skupaj s klienti odkrije model, ki bo avtentičen in pravi zanj/zanje, da bodo znali narediti želene spremembe.

Uspeh treniranih oseb deli tudi sama kot njihov coach in to je zanjo nekaj neprecenljivega.

Je tudi polnopravna članica European Mentoring & Coaching Council Croatia in Adriatic region,  ter članica International Coaching Federation. Sledi etičnim kodeksom krovnih organizacij katerih članica je.

  

Licencirana in certificirana poslovna coachinja

Andreja Anžur Černič je licencirana in certificirana poslovna coachinja, trenerka vodstvenih kompetenc, master transakcijske analize, praktik BioEnergetic Performance Psychology, praktik Psych-k coach ter Expressive Arts Coach in fascilitatorka. Je tudi trenerka, predavateljica in svetovalka za vodenje. 

Predavatelj in trener, Jungian Coach

Gostujoči predavatelj in trener. Dr. Avi Goren-Bar je klinični in izobraževalni psiholog, zelo izkušen klinični terapevt, gestalt terapevt, certificiran in registriran terapevt ter tudi nadzornik in supervizor za intermodalno ekspresivno terapijo in mojster za uporabo psihologije z uporabo umetnosti »Expressive Arts Therapy« in psihodinamične terapije. Je tudi jungovski analitik in Jungian Coach.

Predavatelj in trener

Marko Knez je kemik, ki je v periodni sistem elementov postavil nov element »dogodki«. Z event managementom se ukvarja že več kot dve desetletji. Njegove izkušnje so izjemno bogate, saj zajemajo vse vrste dogodkov, od najzahtevnejših protokolarnih, velikih, umetniških in nenavadnih do preprostih, prijetnih sprejemov. To je kemija, mešanje emocij, različnih zgodb in tržnih ciljev, ljudi in okusov, medijev in odrskih predstav ‒ snovi, iz katerih so stkani dogodki. V užitek mu je, če lahko meša okuse po trenutnem navdihu in mimo ustaljenih receptov. Je tudi poslovni coach in  Jungian coach, potrjen pri ICF, svoje izobraževanje pa nadaljuje na področju Expressive Arts Therapy/Coaching.

Trenerka in predavateljica

Maja Martina Merljak je leta 2006 diplomirala na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo (smer dramska igra in umetniška beseda) pri profesorju Dušanu Jovanoviću in profesorju Janezu Hočevarju. Je igralka, ki pooseblja izjemno energijo.

Gostujoči predavatelj in trener

"Pravijo, da je strah pred javnim nastopanjem na prvem mestu med človekovimi strahovi, celo pred smrtjo. Pridite in vsem, predvsem pa sebi, dokažite, da se ga da matirati v nekaj potezah. 
Opozorilo: nihče se še ni naučil dobro javno govoriti molče! Pri nas boste svoje povedali naGlas!"

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?