Jasna Knez je licencirana in certificirana ICF - ACC poslovna in timska coachinja, trenerka za komunikacijske in poslovne veščine ter razvoja timov. Je fascilitatorka, embodied coaching praktikant, tudi Expressive Arts coachinja in master jungian coachinja ter jungian coaching trenerka, supervizorka in mentorica.

 

Jasna poseduje široko paleto poslovnih izkušenj z globokim razumevanjem odnosov med ljudmi in na delovnem mestu, stilov vodenja in človeškega vedenja na sploh. Posameznikom & skupinam pomaga dosegati rezultate, ki jih želijo.  Pomaga jim pri odkrivanju in odpravljanju neproduktivnih in včasih celo destruktivnih vedenjskih vzorcev. Verjame, da sami ustvarjamo svojo realnost, zato se zanjo učenje nikoli ne konča. Prisega na izkustveno učenje in out of the box pristope. Da se premaknemo. Da resetiramo svoje miselne procese, spremenimo svoja omejujoča prepričanja in se zaženemo k akciji, da bi dejansko dosegli želene spremembe. Verjame v moč pozitivne energije in možnosti za boljšo prihodnost, z osredotočanjem na iskanje »pravih« rešitev.

 

Specializirala se je za transformacijski poslovni coaching v podjetjih in organizacijah, kjer uporablja sistemski pristop, integralno perspektivo in  Jungovo psihologijo. Uporablja napredne pristope pri razvoju poslovnih potencialov posameznikov in organizacij. Vključuje  izkustveno učenje, konkretne praktične primere in izkušnje, predvsem pa sistemko četrto dimenzijo in »out of the box« rešitve.

 

Njena metoda dela je edinstvena, precizno razdelana kombinacija različnih modalitet, tehnik in metod, da izzove omejujoča prepričanja in potisne meje tistega, kar ljudje lahko resnično dosežejo in postanejo. Pretrese in strese. Transformira. 

Rada uporablja elemente igre vlog, sistemske organizacijske konstelacije, kvantne in sistemske pristope, integralni vidik, kontaktne improvizacije ter embodied pristopa (delo s somatiko), ki jih črpa iz svojih bogatih znanj.  Da posameznik odloži maske, ki jih nosi in izrazi sebe in se spozna v svoji edinstvenosti. Obstaja ogromno metod a za vsakega posameznika & tim izbere tiste, ki bodo delovale glede na njegov značaj. 

Jasna je dinamična in kreativna oseba, radovedna, intuitivna a trdno na tleh. Predvsem pa z odprtim srcem deli svoje znanje.

 

Po izobrazbi sociologinja kadrovskega managementa je nadaljevala študij ekonomije. Na Academy of Executive Coaching, je pridobila naziv Executive Coach in Systemic Team Coaching, akreditirana pri mednarodni EMCC. Je tudi NLP Coach, potrjena pri INLAPTA in specialistka uporabe ekspresivnih tehnik Expressive Arts Coach (CEAC/T), in CEAT fascilitatorka. Je Jungian Master Coach ICF in Jungian Coaching Master Trainer, supervizorka ter mentorica.  Je tudi SDI moderatorka, PP in Points of You fascilitatorka, Team Coach CMI ter Embodied coaching fascilitator. Zaključila je tudi mednarodni certificirani program za Organizacijske sistemske postavitve.

 

Od leta 2015 je tudi del fascilitatorske in trenerske ekipe v mednarodnem timu akreditiranega coaching programa Jungian Coaching ICF in Expressive Arts Therapy in action (CEAT) z dr. Goren Barom na čelu in ICF certificiranega coaching programa Expressive Arts in Coaching pri LMS Stars.

Je tudi srce mednarodnega naprednega programa Embody your integral coaching & leadership wisdom.

Jasna je polnopravna članica European Mentoring & Coaching Council Croatia in Adriatic regiji in članica International Coach Federation, katerim etičnim kodeksom sledi.

Jasna je tudi podpredsednica Slovenskega zduženja ICF Chapter Slovenija - društva za razvoj coachinga. 

Je poslovni coach (EMCC) in  Jungian coach in fascilitator, potrjen pri ICF, svoje izobraževanje pa nadgrajuje na področju Expressive Arts Therapy/Coaching, integralnega in embodied pristopa za delo z ljudmi.

V užitek mu je raziskovanje starih znanj in tradicij, vse z namenom nadgradnje njegovih treningov. Izobraževal se je tudi na področju neuro in kvantne psihologije ter veščin trenerstva.

Njegovo vodilo je odprtost, izvirnost in kreativnost ter win-win razmišljanje. Pri tem je njegov moto: Delati prav! Delati za prave ljudi! Delati s pravimi ljudmi!

Andreja Anžur Černič je licencirana in certificirana poslovna coachinja, trenerka vodstvenih kompetenc, master transakcijske analize, praktik BioEnergetic Performance Psychology, praktik  Psych-k coach, Expressive Arts Coach in  Jungian Master Coach. Je trenerka, predavateljica in svetovalka za vodenje.

Od leta 2007 deluje kot coach, mentor in svetovalec s poudarkom na mehkih veščinah vodenja. Kot mentorica sodeluje v podjetniški mreži CEED ter organizaciji na področju upravljanja človeških virov MEKS mentorstvo. 

 

Gostujoči predavatelj in trener. Dr. Avi Goren-Bar je klinični in izobraževalni psiholog, zelo izkušen klinični terapevt, gestalt terapevt, certificiran in registriran terapevt ter tudi nadzornik in supervizor za intermodalno ekspresivno terapijo in mojster za uporabo psihologije z uporabo umetnosti »Expressive Arts Therapy« in psihodinamične terapije.

Zaključil je tudi Jungian Psychology School Jeruzalem.  Je tudi organizacijski coach, specializiran za Jungian Coaching pristop, metodo, ki jo je razvil sam.

Sami Bugay, gostujoči trener pri programi Integralni coaching in integralno vodenje. Je Master Certified Coach MCC-ICF, Registered ICF Mentor Coach, NCC - Certified Ontological Coach. Ima več kot 20 letne izkušnje na področju Coaching.  

Je izjemen coach in trener coaching veščin iz Istanbula, tudi cenjen član ICF. Bil je tudi predsednik ICF Chapter Turčija 2009 in kasneje prevzel predsedovanje v letih 2016-2018.

Leta 2008 je razvil in vodil projekt „Turški trenerji, ki podpirajo turške podjetnike“, ki je na mednarodni konferenci v Montrealu ICF International prejel nagrado „Local Spirit Global Presence“ s strani Mednarodne zveze coachev.

 

 

Maja Martina Merljak je leta 2006 diplomirala na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo (smer dramska igra in umetniška beseda) pri profesorju Dušanu Jovanoviću in profesorju Janezu Hočevarju. Je igralka, ki pooseblja izjemno energijo.

Ustvarja na različnih področjih, zadnja leta intenzivno tudi na področju scenaristike. 

Maja Martina v okviru šole za retoriko in javno nastopanje Povej naGlas pokriva predmet Aktivacija in stres pri javnem nastopanju. 

Boštjan Romih je rojen  v Slovenj Gradcu. Obiskoval je jezikovno smer gimnazije v Celju, nato je šolanje nadaljeval na Filozofski fakulteti v Ljubljani, kjer je študiral ruščino in splošno jezikoslovje. Leta 1999 ga je fakulteta kot lektorja slovenskega jezika poslala v rusko mesto Perm na tamkajšnjo Državno univerzo, kjer je ruske študente tudi poučeval slovenščine. 


S trenerstvom javnega nastopanja se ukvarja že šest let. Je specialist za glas in paraverbalno komunikacijo. Pridobil je tudi naziv NLP Praktik. (Andragoški praktikum) in v okviru šole Povej naGlas pokriva predmetnik javno nastopanje in govorništvo. 

 

Pri programu Šola javnega nastopanja in komunikacjske preobrazbe sodelujemo z Anjo Križnik Tomažin, kjer pokriva prvi modul, Uvod v javno nastopanje. Anja je predavateljica, certificirana poslovna in komunikacijska coachinja ter SDI moderatorka in trenerka. 

Povpraševanje
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih