Jasna Knez je licencirana in certificirana poslovna in timska coachinja, trenerka za komunikacijske in poslovne veščine ter razvoja timov. Je fascilitatorka, tudi Expressive Arts coachinja in master Jungian coachinja ter jungian coaching trenerka, supervizorka in mentorica.

 

Jasna poseduje široko paleto poslovnih izkušenj z globokim razumevanjem odnosov med ljudmi in na delovnem mestu, stilov vodenja in človeškega vedenja na sploh. Posameznikom & skupinam pomaga dosegati rezultate, ki jih želijo.  Pomaga jim pri odkrivanju in odpravljanju neproduktivnih in včasih celo destruktivnih vedenjskih vzorcev. Verjame, da sami ustvarjamo svojo realnost, zato se zanjo učenje nikoli ne konča. Prisega na izkustveno učenje in out of the box pristope. Da se premaknemo. Da resetiramo svoje miselne procese, spremenimo svoja omejujoča prepričanja in se zaženemo k akciji, da bi dejansko dosegli želene spremembe. Verjame v moč pozitivne energije in možnosti za boljšo prihodnost, z osredotočanjem na iskanje »pravih« rešitev.

 

Specializirala se je za transformacijski poslovni coaching v podjetjih in organizacijah, kjer uporablja sistemski pristop, Jungovo psihologijo in nove napredne pristope pri razvoju poslovnih potencialov posameznikov in organizacij. Vključuje  izkustveno učenje, konkretne praktične primere in izkušnje, predvsem pa četrto dimenzijo in »out of the box« rešitve.

 

Njena metoda dela je edinstvena, precizno razdelana kombinacija različnih modalitet, tehnik in metod, da izzove omejujoča prepričanja in potisne meje tistega, kar ljudje lahko resnično dosežejo in postanejo. Pretrese in strese. Transformira. 

Rada uporablja elemente igre vlog, sistemske konstelacije,  kreativne umetnostne tehnike, kvantne in sistemske pristope, kontaktne improvizacije ter embodied pristopa (delo s somatiko), ki jih črpa iz svojih bogatih znanj.   Da posameznik odloži maske, ki jih nosi in izrazi sebe in se spozna v svoji edinstvenosti. Obstaja ogromno metod a za vsakega posameznika & tim izbere tiste, ki bodo delovale glede na njegov značaj. 

Jasna je dinamična in kreativna oseba, radovedna, intuitivna a trdno na tleh. Predvsem pa z odprtim srcem deli svoje znanje.

 

Po izobrazbi sociologinja kadrovskega managementa je nadaljevala študij ekonomije. Na Academy of Executive Coaching, je pridobila naziv Executive Coach in Systemic Team Coaching je akreditirana pri mednarodni EMCC. Je tudi NLP Coach, potrjena pri INLAPTA in specialistka uporabe ekspresivnih tehnik Expressive Arts Coach (CEAC/T), in CEAT fascilitatorka. Je Jungian Master Coach ICF in Jungian Coaching Master Trainer, supervizorka ter mentorica.  Je tudi SDI moderatorka, PP in Points of You fascilitatorka ter Embodied coaching fascilitator.

 

Od leta 2015 je tudi del trenerske ekipe v mednarodnem timu akreditiranega coaching programa Jungian Coaching ICF in Expressive Arts Therapy in action (CEAT) z dr. Goren Barom na čelu.

Je tudi del trenerske ekipe ICF certificiranega coaching programa Expressive Arts in Coaching pri LMS Stars.

Je polnopravna članica European Mentoring & Coaching Council Croatia in Adriatic regiji in članica International Coach Federation, chapter Avstrija, katerim etičnim kodeksom sledi.

Andreja Anžur Černič je licencirana in certificirana poslovna coachinja, trenerka vodstvenih kompetenc, master transakcijske analize, praktik BioEnergetic Performance Psychology, praktik Psych-k coach ter Expressive Arts Coach in fascilitatorka. Je tudi trenerka, predavateljica in svetovalka za vodenje. 

Gostujoči predavatelj in trener. Dr. Avi Goren-Bar je klinični in izobraževalni psiholog, zelo izkušen klinični terapevt, gestalt terapevt, certificiran in registriran terapevt ter tudi nadzornik in supervizor za intermodalno ekspresivno terapijo in mojster za uporabo psihologije z uporabo umetnosti »Expressive Arts Therapy« in psihodinamične terapije. Zaključil je tudi Jungian Psychology School Jeruzalem.  Je tudi organizacijski coach, specializiran za Jungian Coaching pristop, metodo, ki jo je razvil.

Je poslovni coach (EMCC) in  Jungian coach in fascilitator, potrjen pri ICF, svoje izobraževanje pa nadaljuje na področju Expressive Arts Therapy/Coaching in embodied pristopa za delo z ljudmi. V užitek mu je raziskovanje starih znanj in tradicij, vse z namenom nadgradnje njegovih treningov. Izobraževal se je tudi na področju neuro in kvantne psihologije ter veščin trenerstva.

Njegovo vodilo je odprtost, izvirnost in kreativnost ter win-win razmišljanje. Pri tem je njegov moto: Delati prav! Delati za prave ljudi! Delati s pravimi ljudmi!

Maja Martina Merljak je leta 2006 diplomirala na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo (smer dramska igra in umetniška beseda) pri profesorju Dušanu Jovanoviću in profesorju Janezu Hočevarju. Je igralka, ki pooseblja izjemno energijo.

Povpraševanje
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih