Aktualno - vabimo k vpisu

Odkrijte in izdelajte svoj slog nastopanja in komuniciranja na način, da boste znali vaše poslušalce vedno in povsod navdušiti za vašo vsebino. Nastopajte samozavestno in pri tem tudi uživajte.

 

Spoznajte nove pristope komunikacije in globino razumevanja komuniciranja. Premagajte strahove in omejitve. Ker zmorete! Zato vabljeni k vpisu v novo generacijo Šole javnega nastopanja in komunikacijske preobrazbe!

 

PRIJAVA

Vas mika, da bi se naučili  spretne uporabe coaching stila, razvili coaching veščine in veščine vodenja?

 

Prvič vodja? Prvič poslovni coach? Bi se želeli s coachingom ukvarjati tudi bolj profesionalno?

 

Če ste vodja, HR strokovnjak, interni coach, svetovalec ali psiholog oz. se pri svojem delu ukvarjate z razvojem ljudi, potem bo šola kompetenc poslovnega coachinga pravo odkritje za vas!

 

Razvijte učinkovitejšo coaching kluturo v podjetju ali nadgradite svojo prakso vodenja ljudi na naprednejši nivo!

PRIJAVA

Za tiste, ki želite nadgraditi vaše komunikacijske veščine. Z vami že več kot 10 let.

Transformacijski coaching program na področju komunikacijskih veščin. 

 

Niste začetnik. Zagotovo imate tudi že nekaj izkušenj iz področja in je za vami tudi kakšen trening. Osvojili in implementirali ste obstoječa osnovna znanja komunikacije, sedaj pa vas zanima več. Si želite vaše veščine komuniciranja popeljati na višji nivo?

 

Doseganje poslovnih ciljev je odvisno tudi in predvsem od sposobnosti sodelovanja med posamezniki, ki imajo večinoma različne zaznave, vrednote, razumevanje in sloge komuniciranja. Z vzpostavitvijo pravih medsebojnih odnosov, možnostjo spoznati optimalno smer vodenja komunikacije k najboljšemu cilju ‒ namenu komunikacije in učinkovitejšim obvladovanjem konfliktov, vodijo do znatno uspešnejše organizacije.

 

PRIJAVA

ŠOLA - PROGRAM ZA COACHE - POSTANITE JUNGIAN COACH          

Pridružite se novi generaciji coachev in postanite mednarodno akreditiran coach ACSTH akreditacije s strani mednarodne zveze coachev. Postanite strokovnjak na področju razvoja osebnostnega potenciala z mednarodno diplomo. Vpisujemo že 5. generacijo. 

ICF certificiran JUNGIAN COACHING PROGRAM razvit po metodi dr. Avi Goren Bar-a združuje bogata znanja in zagotavlja izjemno rast na vašem osebnem in poslovnem področju!

Program prinaša ACSTH akreditacijo pri Internation Coach Federation. 

 

Jungian Coaching združuje bogata znanja v učinkovit izobraževalni program, ki vam zagotavlja izjemno rast na vašem osebnem in poslovnem področju, transformacijo vaših vodstvenih potencialov, razširitev vašega razumevanja vedenjskih vzorcev ter vašega coaching sloga na najvišji nivo.  Temelji na konceptih ter filozofiji Carla Gustav Junga, enega ključnih, pionirja pri razvoju psihoterapije.

 

Jungovski coaching je učenje novega jezika saj nudi coach-om, vodilnim v podjetjih in posameznikom inovativne poglede na situacije, dogodke in procese v poslovnem in zasebnem življenju. Osredotoča se na razumevanje nezavednih in zato nevidnih vsebin, ki aktivirajo proces. Klientu in zaposlenemu nudi koncepte, ki pojasnjujejo oblike vedenja, ki se pojavljajo v praksi. Preko razvoja simboličnega mišljenja in razumevanja nezavednih motivacij in konfliktov ekipa ali kolektiv dojame, zakaj deluje kot deluje in posledično se bolj odpira morebitnim spremembam. Namreš s pomočjo arhetipov povezuje zavedno in nezavedno ter omogoča, da s procesom sežemo globje, uvidi so lahko jasnejši in odločitve trajnejše.

Jungian Coaching tako ustvarja nov proces rasti za coacha, organizacijo in vsakega prisotnega, ki se želi učiti. Coachu in organizaciji omogoči, da razume tretjo dimenzijo.

 

PRIJAVA

Vabljeni na izkustveno poglobljeno delavnico, ki jo organiziramo ob ustanovitvi ICF Capter Slovenija. Dobili boste izjemno izkušnjo učenja integralnega  razmišljanja MCC in akreditiranega ICF mentor coacha Samija Bugaya, ki bo z vami delil skrivnosti coachinga. Tiste, ki delajo dobre coache, izjemne!

Delavnica je primerna za vse, ki se poklicno ukvarjate s coachingom in tudi tiste, ki ste šele začetnik na tej poti. 

From the 24th till 28th of June 2020 In Serbia, on the banks of Magic Danube, in a national park, a beautiful place, very quiet and protected.

 

Do you hear the voice? Calling you on heroic journey, to be …

 

Take your coaching & leadership practice to the next level of mastery and deepen your understanding of self-growth through integral embodied and systemic approach for coaching & leadership in this advanced retreat. 

POGEJ  VIDEO

PRIJAVA

VODSTVENA PREOBRAZBA

 

Dandanes je pri vodenju izjemnega pomena zavedanje, kakšen vpliv imamo na ljudi, sploh če smo v vlogi vodje. Grajenje vodstvenih kompetenc,  avtoritete in moči je namreč zahtevno a dosegljivo delo. Za to pa potrebujemo znanje o tem, kaj pomeni biti vodja, ki navdušuje in kateremu drugi želijo slediti. Kajti voditeljstvo je zmožnost vplivanja na druge sodelavce, da sledijo in dosežejo ustrezen cilj in rezultate za podjetje. Želite tudi vi razviti te veščine?
Potem je program Akademija vodstvene odličnosti pravi za vas.


Akademija vodstvene odličnosti s poudarkom na izbranih temah:
•    Ključni izzivi vodenja
•    Komunikacija v najširšem smislu
•    Učinkovito reševanje konfliktov
•    Karizma vodje in razvoj vodstvenega arhetipa, ki podpira posameznika  
•    Motiviranje in vodenje ljudi
•    Sodobna orodja pri vodenju s poudarkom na delegiranju, situacijskem in ciljnem vodenju
•    Upravljane s spremembami
•    Izgradnja vodstvene blagovne znamke posameznika

 

PRIJAVA

PRIJAVA
Plačilo na obroke: DA NE
Zavezanec za DDV: DA NE
Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih