english
Prijavite se na PovejnaGlas E-novice:

Odnosi z javnostmi/ medijiMediji so ena najpomembnejših javnosti za vsakogar, ki s svojim delovanjem vpliva na razmere v svojem okolju. V odnosih z njimi veljajo nenapisana in zapisana pravila, priporočila in merila, s katerimi je dobro biti seznanjen. Kaj storiti, da nam bo v trenutku, ko se znajdemo pred mikrofonom ali TV kamero, to znanje v pomoč in bomo izkoristili sleherno sekundo pozornosti?


V uvodnem delu se bomo seznanili z zakonitostmi odnosov z mediji, spoznali razlike v delovanju tiskanih in elektronskih medijev, osvojili pojme kot so deadline, off the record in medijski režim. Na hitro bomo preleteli medijsko krajino v Sloveniji in se pogovorili o razliki med javnimi in komercialnimi mediji ter tabloidnim in resnim novinarstvom. Osvojili bomo nekaj temeljnih priporočil v odnosih z mediji, spoznali različna orodja – od novinarske mape do sporočila za medije in novinarske konference in se na konkretnih primerih pogovorili o tem, kako nastane komunikacijski načrt. V drugem delu strokovnega srečanja se bomo posvetili položaju, ki spravlja mnoge javne osebnosti v zadrego še dolgo potem, ko doživijo svoj medijski krst. Lotili se bomo nastopa pred kamero!


Izobraževanje prilagodimo vašim željam in potrebam glede na strukturo udeležencev, katerim je delavnica namenjena. Za več informacij ali individualno ponudbo nas kontaktirajte na info@povejnaglas.si

Spremljajte nas tudi:
Povej NaGlas